Sotia calatorului in timp – serial HBO Max
In acest material vom continua sa facem recomandari de seriale interesante ce se gasesc pe platformele de streaming din Romania. In acest articol vom detalia serialul The Time Traveler’s Wife / Sotia calatorului in timp (2022), disponibil pe platforma HBO Max.

Serialul Sotia calatorului in timp este realizat dupa romanul cu acelasi nume scris de scriitoarea americana Audrey Niffenegger, publicat in 2003. In 2019 s-a facut si un film dupa acest roman.

Serialul prezinta iubirea si calatoria in timp a unui barbat si a unei femei. Henry DeTamble (Theo James) este un bibliotecar care sufera de cronoafectiune, el o intalneste pe studenta Claire Abshire (Rose Leslie). Claire ii spune lui  Henry ca ei se cunosc din copilaria ei si ca el este barbatul cu care doreste sa traiasca. Cei doi vor calatori in timp si se vor desparti, se vor regasi de mai multe ori si isi vor impartasi tristetea si eterna instabilitate spatio-temporala impreuna.

Henry fuge in timp si invata multe lucruri interesante. Claire este sotia perfecta care isi asteapta sotul sa vina din calatoria lui. Claire stie ca sotul ei poate disparea in orice moment al zilei si poate veni oricand doreste. El este tipul de om care se trezeste calatorind in timp in diferite locatii, se trezeste in diferite locuri, in casa altei persoane sau intr-o padure, neavand control total asupra calatoriilor.

Henry considera aceste abilitati ale sale un fel de handicap de care ar dori sa scape. Actorul Theo James joaca magistral in acest serial, interpretandu-l pe Henry in mai multe situatii si ipostaze.

Sotia calatorului in timp – serial HBO Max

Serialul Sotia calatorului in timp are momentan 6 episoade si a primit pe IMDb nota 7,2. Va fi difuzat si pe posturile HBO din 22 mai, pe HBO 3 de la ora 20 si pe HBO din 23 mai, de la ora 21. Reprezentantii serialului nu au confirmat daca vom vedea si sezonul 2.

HBO Max apartine companiei Warner Bros Discovery si ofera abonatilor sai un continut variat de filme si seriale. Inca de la lansarea sa in Romania, HBO Max ofera filme in format 4K. Companiile de cablu si DTH ofera gratuit accesul la aceasta aplicatie daca abonatii opteaza pentru extraoptiunea HBO sau HBO Maxpak.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.