RCS-RDS (Digi) mareste la 300 MB traficul de internet in roaming national

Compania RCS-RDS (Digi) mareste incepand cu astazi (07.03.2015) traficul de internet mobil in roaming-ul national (atunci cand ne aflam conectati pe reteaua Vodafone-ului in zonele fara semnal Digi Mobil) de la 100 MB la 300 MB. Vestea este una foarte buna tinand cont ca foarte multe persoane se plangeau de cantitatea foarte mica de trafic in zonele fara acoperire Digi Mobil.

Probabil aceasta cantitate de trafic a putut fi marita prin restrictionarea accesului la roaming-ul national in mai multe orase mari din tara.

Aceasta noutate vine dupa ce recent s-a adaugat o noua extraoptiune abonamentelor Digi Mobil Optim si Digi Mobil Complet, astfel incat pentru suma de 2.5 euro putem avea 5 GB lunar cantitate de trafic pentru internet mobil (in reteaua Digi, nu in roaming-ul national).

Totusi, operatorul alb-albastru mai are de lucrat pe partea de semnal 3G (atat voce cat si date), in ultima perioada s-a simtit o degradare a retelei mobile, multiple perioade in care nu se poate apela si probleme in timpul apelurilor, in diferite zone din tara. Insa, sa speram ca aceste probleme sunt temporare sau cauzate unor lucrari interne, vom vedea in perioada urmatoare daca aceste probleme vor continua sau daca se va imbunatati calitativ reteaua Digi Mobil.

Update: Cantitatea de trafic de 300 MB in roaming national este disponibila doar pana la 31 August 2015. In perioada 31 August 2015 – 31 Decembrie 2015 traficul disponibil in roaming national va fi de 200 MB/luna.

A aparut si comunicatul de presa oficial pe rcs-rds.ro.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.