Realitatea Star schimba sigla
CNA a aprobat solicitarea venita din partea reprezentantilor Realitatea Star pentru schimbarea siglei (logoului) in cursul sedintei de marti, 21 februarie 2023. In continuare putem vedea atat sigla veche (stanga) cat si cea noua (dreapta).

Monica Gubernat, presedintele CNA, a mentionat ca sigla seamana cu cea a postului Romania TV. In acelasi timp, a intrebat de ce a fost simtita nevoia pentru schimbarea siglei si ce se va intampla cu structura de programe deoarece au fost primite sesizari din cauza ca sunt foarte multe reluari / preluari.

Reprezentanta postului a raspuns ca sunt difuzate reluari doar in weekend, urmand sa fie rezolvata curand aceasta problema. De asemenea, s-a mentionat ca schimbarea siglei se face deoarece este o sigla care reprezinta mai bine Realitatea Star.

Fiind intrebata daca urmeaza schimbari de sigle si pentru celelalte posturi Realitatea, reprezentanta Realitatea Star a mentionat ca nu este in masura de a spune acest lucru.
Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Realitatea Star schimba sigla

Licenta audiovizuala Realitatea Star este detinuta de PHG Media Invest, postul a primit licenta pe 25 iunie 2020 si a inceput emisia online la inceputul lunii decembrie 2021. Realitatea Star si Realitatea Sportiva au fost lansate oficial de Ziua Nationala a Romaniei.

Postul este disponibil in grila de televiziune digitala prin cablu Orange Romania. Realitatea Star este un post de televiziune monden, similar cu Antena Stars.
Postul se poate viziona si online pe site-ul oficial realitateastar.net.

Din acelasi trust fac parte si Realitatea Plus si Realitatea Sportiva. In ceea ce priveste Realitatea Plus, postul se afla frecvent pe ordinea de zi a sedintelor CNA din cauza reclamatiilor. Inclusiv pe ordinea de zi a sedintei din 21 februarie a existat o reclamatie pentru Realitatea Plus.

Voi ce parere aveti despre Realitatea Star si de noua sigla? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

Update 28.02.2023: In urma unor adrese trimise de Romania TV si grupul Antena catre grupul Realitatea, s-a decis sa se retraga cererea de modificare a siglei Realitatea Stars;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Bineînțeles că sigla e făcută special ca să trimită la România TV, așa cum se întâmplă și cu grafica copiată 100% – burtiere galbene cu URMEAZĂ roșu. Dacă-mi aduc aminte, în ședința CNA, atunci când au cerut licența, și-au dat cuvântul că formatul MONDEN nu va fi același ca la RTV sau Antena Stars, dar ce să vezi… altă troacă. Bine, ăștia au mai spus o dată că-s liberi de nevaccinați, dar cu Simeon prin platouri. :)))))

  2. Dacă erau băieți înteligenți băgau toate filmele de pe fostu cine star pe realitatea star șl, și se luau la trântă cu digi film/film now. Au avut golanii de la, realitatea 3 canale de filme, cine, action comedy star și ei difuzează snooker.

  3. Sigla din imagine e sigla anunțată când au cerut licență, sau ceva de genul. Nu au folosit-o niciodată. Sigla lor veche e identică cu cea de la R Sportivă, doar că pe mov.