Recomandări produse

Recomandări produse

Sunt extrem de multe persoane care își doresc anumite produse dar nu aleg mereu cea mai bună soluție. Cunosc personal multe dintre aceste persoane care se plâng ca ori au cumpărat un telefon pentru design și se mișcă jalnic, ori au cumpărat o componentă pentru calculator incompatibilă cu sistemul lor. Și exemplele continuă. Sunt cu sutele.

Tocmai din acest motiv poți primi ajutor chiar aici, pe acest site. De exemplu, ai 1500 de lei și intenționezi să îți achiziționezi un calculator. Lași un comentariu la această pagină cu detaliile iar în scurt timp pe blog va apărea recomandarea cu pentru produsul tău. Iată un exemplu de comentariu:

Nume: Popescu Ion

Mail: mail@mail.com

Descriere:  Salutare! Doresc în viitorul apropiat să îmi achiziționez un calculator pentru jocuri și aș dori să cumpăr fiecare componentă în parte. Dispun de suma de 2500 de lei. Ce-mi recomandați?

Sau

Salutare! Doresc să achiziționez un smartphone și am intenția să-l folosesc mai mult pentru Facebook. Aș mai dori să aibă un design mai slim. Dispun de suma de 800 de lei. Ce-mi recomandați?

La fiecare comentariu veți primi răspunsul cu link-ul către articolul unde s-a făcut recomandarea. Pentru fiecare întrebare în parte vom face o pagină separată unde se poate discuta liber.

Fiecare recomandare în parte este doar o părere și puteți ține cont de ea sau nu. Ideea e că recomandările sunt făcute din punctul meu de vedere. Adică nu v-aș recomanda un produs pe care eu nu l-aș cumpăra. Produsele vor fi studiate atent înainte de recomandare.

În orice caz, avem nevoie de cât mai multe detalii atât legate de design și de compania producătoare cât și de specificații tehnice. Practic, fiecare întrebare trebuie să fie adresată cât mai liber. Nu e niciun fel de problemă, nimeni nu se poate descurca la toate.

P.S. Momentan folosiți pagina de contact de aici pentru a cere recomandări.