Poezie si delicateturi cu Mircea Dinescu se vede la Prima TV
Mircea Dinescu paraseste Televiziunea Romana pentru Prima TV, unde va avea emisiunea Poezie si delicateturi.

Pana curand, Mircea Dinescu avea emisiunea Politica si delicateturi pe TVR 1, difuzata in fiecare duminica de la ora 14:30 iar la Prima TV va pastra acelasi format folosit de 15 ani.

Dupa 7 ani de Politica si delicateturi, Mircea Dinescu trece la mai multa poezie si mai putina politica, anunta paginademedia. In ultima editie a emisiunii de pe TVR 1, Mircea Dinescu a avut-o invitata pe Andreea Berecleanu, prezentatoarea jurnalului Focus 18 difuzat de Prima TV. In ultima editie difuzata pe 24 ianuarie, Mircea Dinescu a gatit prune cu ustoroi trase prin pesmet si ou si prajite.

De-a lungul timpului, Mircea Dinescu a avut invitati cunoscuti in emisiune precum Radu Banciu, Theodor Paleologu, Elena Gheorghe, Mihai Rait Dragomir, Anca Dinicu, Connect-R, CRBL, Mirela Zeta, Marcel Pavel, Paul Chirila, Zoli Toth, Alex Bogdan, Marius Rizea, Narcisa Suciu, Adina Buzatu, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Vlad Grigorescu, Anca Sigartau, Nico, Mirela Vaida, Constantin Dita, Serban Huidu, Bogdan Stelea, Tora Vasilescu si multi altii.

Prima TV continua cu noutatile, aducand din ce in ce mai multe emisiuni, ultima emisiune lansata fiind Insider Politic cu Sebastian Zachmann, prima editie a fost difuzata in ultima zi a lunii ianuarie.

Emisiunea Politica si delicateturi a fost difuzata in trecut si pe Realitatea TV, post care a incetat emisia in octombrie 2019, fiindu-i retrasa licenta audiovizuala. Ulterior, productiile Realitatea au fost mutate pe Realitatea Plus, care a intrat in lista must carry si a fost preluat de toti operatorii de televiziune prin cablu. Din 2014, a fost difuzata pe TVR 1.

Poezie si delicateturi cu Mircea Dinescu se vede la Prima TV

Scriitorul Mircea Dinescu este unul dintre fondatorii publicatiei Academia Catavencu.
Voi ce parere aveti despre Poezie si delicateturi si despre ultimele emisiuni aduse de Prima TV?

Update 03.03.2021: Emisiunea va incepe din 7 martie, de la ora 14:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Il simpatizam pe acest domn Dinescu si ma uitam frecvent la emisiune pe tvrhd…dar de cand a fost invitat la tvr cu pandemia si ne sfatuia sa nu purtam masca ca nu e niciun virus si tot asa…m-a cam dezamagit si am cam renuntat la emisiune…Pacat, omul e destept dar…toti dam cu bata-n balta la un mom dat,nu?Sau nu…

  2. Foarte bine. Una din emisiunile care erau pe tvr faliment și făceau audiența mă bucur să o vad pe un post concurent. Dpmdv tvr trebuia închis de mult cum s-a închis mai toate din epoca Ceausescu