Recrutul: Agent Special – premiera AXN
Dupa premiera serialului FBI: Biroul Federal de Investigatii, postul de televiziune AXN Romania va difuza de astazi, 7 martie, in premiera un nou serial politist. Recrutul: Agent special va fi difuzat in fiecare seara de joi, de la ora 21:55. Acest serial este un spin-off facut dupa serialul Recrutul.

Serialul Recrutul: Agent special spune povestea serviciului FBI din Los Angeles care este condus de unul dintre cei mai in varsta agenti pe nume Simone Clark (Niecy Nash). Simone si echipa sa de agenti vor avea parte de numeroase cazuri dificile si complicate pe care echipa de recruti novice le va rezolva cu brio in orasul ingerilor.

Distributia serialului Recrutul Agent special este una de exceptie. Telespectatori ii vor revedea cu placere pe urmatorii actori:

  • Niecy Nash –  a jucat si in serialul Recrutul
  • Felix Solis – a mai jucat in seriale ca Seal si Recrutul
  • Frankie Faison – a avut roluri in seriale ca Anatomia lui Grey, Lista Neagra sau Recrutul

Recrutul: Agent Special – premiera AXN

Recrutul: Agent Special are un sezon format din 22 de episoade, durata fiecarui episod este de 43 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,3. Acesta este al doilea serial pe care AXN Romania il va difuza in premiera in aceasta primavara dupa FBI: Biroul Federal de Investigatii.

Eva Kiss Bocz, directorul de canal al companiei Antena Entertainment Grecia a declarat: „Aceasta dubla premiera (FBI-Biroul Federal de Investigatii si Recrutul: Agent Special) demonstreaza ca AXN este locul in care telespectatorii din romania pot vedea in exclusivitate unele dintre cele mai cunoscute productii de televiziune. Aceasta este doar inceputul deoarece in 2024 ne concentram pe achizitia unora dintre cele mai bune seriale si filme ale celor mai apreciate si de succes studiouri americane pentru a continua sa oferim publicului nostru continut de cea mai buna calitate.”

AXN are licenta tematica – filme si seriale. Postul de televiziune se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara noastra ca Digi, Vodafone, Focus Sat, Orange Romania, NextGen, INES sau Orange Romania Communications.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.