Red Rose: sezonul 2 depinde de BBC 3, nu de Netflix

Serialul thriller si horror cu adolescenti Red Rose este difuzat in prezent pe platforma de streaming Netflix. Red Rose a debutat pe BBC 3 cu sezonul 1, iar sezonul 2 al dramei depinde exclusiv de decizia acestui post TV britanic si nu de Netflix. Serialul a fost introdus pe platforma de streaming la inceputul anului 2023, dupa ce a debutat pe BBC 3 la data de 15 august 2022.

Red Rose a obtinut nota 6,4 pe platforma IMDb si are cota de popularitate 980, in crestere. Serialul urmareste un grup de adolescenti care isi instaleaza pe telefon aplicatia Red Rose. Aplicatia se dovedeste insa a fi periculoasa si le pune in pericol viata, asa ca tinerii incearca sa se salveze cu orice pret. Serialul este cu si despre adolescenti, iar multi dintre actori sunt debutanti necunoscuti publicului. Red Rose este o productie care atrage atentia si asupra pericolelor aflate in spatele unor aplicatii mobile aparent inofensive si prietenoase.

Seria cu 8 episoade cu durata de 45 de minute a fost creata de fratii gemeni Michael si Paul Clarkson, cunoscuti ca producatori sau scenaristi in filmele: Conacul bantuit (2020), The wheel of time (2021), See (2019). Acestia au fost nominalizati la premiul pentru cea mai buna mini-serie de catre Pena de Prata in anul 2020, pentru filmul Conacul bantuit.

Red Rose: sezonul 2 depinde de BBC 3, nu de Netflix

In rolul principal al tinerei Wren Davis joaca Amelia Clarkson, actrita britanica ce a mai jucat si in: Jane Eyre (2011, tanara Jane), The Assets (2014, Kelly Grimes), Our Zoo (2014, Muriel Mottershead), Intrigo: dear Agnes (2019, Louise). In rolul lui Ashley Bannister o vedem pe Natalie Blair, actrita debutanta.

Anthony Longwell este interpretat de catre Ellis Howard, care a mai jucat si in Romeo & Juliet (2021, Sampson), Catherine the Great (2019, Ivan VI), Help (2021, Robbie). Tariq Taz Sadiq este jucat de actorul Ali Khan. Acesta a mai jucat si in 6 Underground (2019, gas attack helper), Halo (2022, Attu), Scoala pentru bine si rau (2022, Chaddick).

Dintre actorii mai cunoscuti, mentionam pe Adam Nagaitis, care interpreteaza rolul lui Rick Bennett. Acesta este  cunoscut publicului pentru rolurile din filmele: The Terror (2018, Cornelius Hickey), Pasager in trenul terorii (2018, conductor Jimmy), Barbatul cu inima de fier (2017, Emile Curda), To walk invisible: the Bronte sisters (2016, Branwell Bronte).

In anul 2020, Adam Nagaitis a primit premiul Merit-Honorary Award din partea CinEuphoria Awards pentru filmul Cernobil, premiul pe care il imparte cu echipa de productie a acestui film.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.