Program Craciun si Revelion TVR 1
TVR 1 a anuntat programul de Craciun disponibil in perioada 24-26 decembrie, in acest articol vom mentiona emisiunile si filmele pe care le vom putea vedea de sarbatorile de iarna care marcheaza incheierea unui an ciudat si dificil.

24 decembrie 2020 – Ajunul Craciunului
Ajunului Craciunului incepe cu spectacolul festiv numit Poveste de Craciun, difuzat de TVR 1 de la ora 12:00 si realizat de Opera Comica pentru Copii. Vom putea asculta cele mai cunoscute melodii de Craciun atat din tara cat si melodii internationale. Mos Craciun va fi personajul principal al acestui spectacol insa nici spiridusii-cantareti sau renii-balerini nu vor fi mai prejos, toti contribuind la un spectacol magic pentru copii.
Poveste de Craciun reprezinta cea mai complexa productie a Operei Comice pentru Copii.

De la ora 13:30, Alex Petricean ne pregateste de masa de Craciun cu o noua editie a emisiunii Gusti! Si apoi mananci, o editie speciala in care va fi invitat Alexandru Stefan, tatal gazdei.

De la ora 16:15, TVR 1 va difuza premiera emisiunii Alina si picii ei, o noua emisiune pentru copii care nu poate avea premierea intr-un moment mai bun decat in Ajunul de Craciun. Alina Sorescu este prezentatoarea si realizatoarea emisiunii iar atmosfera va fi intretinuta de trupa ei muzicala, Picii lu’ Soreasca. In prima editie, invitata emisiunii va fi Paula Seling.

De la ora 18:30 vom putea viziona o noua editie a emisiunii Bine faci, bine gasesti, in care Dana Deac calatoreste in locuri in care oamenii considera firesc sa faci bine, fara a astepta ceva in schimb.

De la ora 23:10 – Un trandafir de Craciun (A Rose for Christmas – 2017 – drama romantica, SUA).

Program Craciun si Revelion TVR 1
De la ora 21:00, TVR 1 difuzeaza programul de colinde Nu uita ca esti roman, emisiune prezentata de Iuliana Tudor, care va continua in ziua de Craciun (25 decembrie) de la ora 18:25, intr-un scenariu mirific din Gura Raului, judetul Sibiu, la poalele muntilor.

De la 23:10, seara de Ajun este incheiata de Telecinemateca unde vom putea viziona filmul Un trandafir de Craciun (2017).

25 decembrie 2020 – Prima zi de Craciun
De la ora 07:00 deschidem nerabdatori cadourile in matinalul Cu capu-n zori, alaturi de Liza Sabau si Fere, care ii vor avea ca invitati speciali pe Fuego, Stela Enache, Paula Seling sau Narcisa Suciu.

Incepand cu ora 09:45 vom putea vedea o editie speciala a emisiunii Universul credintei unde putem urmari live slujba de Craciun. Invitatul special al acestei emisiuni va fi Grigore Lese.

De la ora 12:00 continuam spiritul traditional romanesc cu filmarea Colinda Cerbilor intr-o noua editie Tezaur folcloric.

De la ora 12:30 – Vremea sperantei (Christmas Ranch – 2016 – drama, SUA).

Incepand cu ora 14:30 vedem un film dintr-o serie pe care TVR obisnuieste sa o difuzeze si anume Asterix si Obelix: Impotriva lui Cezar (1999).

De la ora 19:20, echipa emisiunii Izolati in Romania vor fi alaturi de oamenii onesti si muncitori din catunele aflate in munti.

De la 21:10 – Frumoasa si bestia (Beauty and the Beast – 2014 – drama, fantezie, SUA).

Program Craciun si Revelion TVR 1
Ora 21:10 aduce o premiera pe TVR si anume filmul artistic Frumoasa si Bestia (2014).

Prima zi de Craciun se incheie in spirit de veselie si voie buna, de la ora 23:15 vizionam un show de comedie, Un Craciun de tot rasul!, unde ne vom imbunatati starea de spirit prin stand up si parodii.

26 decembrie 2020 – A doua zi de Craciun
A doua zi de Craciun este de relaxare, de la ora 09:15, copiii se vor putea bucura de animatia romaneasca Eu nu vreau pe Marte!.

De la 09:50, fanii francizei Star Wars vor putea viziona animatia Razboiul Stelelor: Razboiul Clonelor (2008).

De la ora 11:40, iubitorii muzicii clasice se vor putea relaxa datorita Concertului special al Filarmonicii din Viena – John Williams Live.

Incepand cu 14:30 vom putea viziona un alt film din seria Asterix si Obelix – Misiune Cleopatra (2002).

Spre finalul zilei, de la ora 21:10 vom putea asculta colinde atat romanesti cat si cantece internationale de Craciun in concertul Silent Night.

27 decembrie 2020 – A treia zi de Craciun
De la ora 13:05 cei mai cunoscuti interpreti de muzica ai folclorului romanesc ne vor delecta intr-o noua editie Tezaur folcloric.

De la ora 21:10, TVR va redifuza Festivalul Ioan Macrea.

Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii despre programul TVR 1 de Revelion.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU