Regele Albinelor – Discovery Channel
Postul de televiziune Discovery Channel a anuntat ca de astazi, 1 aprilie, incepe difuzarea unui nou serial documentar foarte interesant numit Regele albinelor. Noul serial documentar va fi difuzat in fiecare vineri, de la ora 21.

Regele albinelor este Walter Schumacher, scopul lui este sa salveze planeta, iar primul pas facut de Walter in salvarea planetei este ajutarea albinelor stup cu stup. Walter se apropie de orice stup de albine fara a purta costum special de protectie. Pentru a scapa neintepat, Walter comunica cu insectele.

Walter si echipa sa aduna stupurile de albine din locurile in care aceste insecte nu sunt dorite si le transporta in locuri unde albinele pot sa isi desfasoare munca lor de polenizare  in liniste. Ei aduna stupuri de albine din case sau din copaci.

Walter Schumacher spune ca fara albine viata nu ar mai fi acceasi cum o stim. El a mentionat ca pentru salvarea albinelor este nevoie de bani, de aceea pentru a obtine acei bani, Walter vinde miere.

Inainte de pandemie, afacerea cu miere era foarte productiva insa in timpul restrictiilor sanitare, afacerea s-a prabusit. Acum, Walter este nevoit sa o ia de la zero pentru a putea obtine banii necesari pentru salvarea albinelor.

Regele Albinelor – Discovery Channel

Pentru a redeschide afacerea cu miere, Walter, fiul sau Will, si o echipa de oameni vor sa transforme ferma familiei in sediu de afaceri. Serialul documentar Regele albinelor aduce telespectatorii in stup iar Walter ii invata totul despre albine.

In timp ce el ne invata totul despre albine, fiul sau cel mare trebuie sa incheie contracte de vanzare de miere cu lanturile de restaurante si magazine. Daca Will se ocupa de vanzarea de miere, sotia si fiii cei mici ai lui Walter Schumacher se alatura si ei echipei de salvare a albinelor.

Din echipa de salvare mai fac parte si: Jonathan (un tehnician de albine, un veteran militar), Ramon (este o femeie careia ii este frica de albine si a venit in echipa pentru a-si infrunta teama) sau Sandy (poate ajunge la albinele agitate din orice colt si viseaza ca intr-o zi va putea sa comunice si ea cu albinele asa cum face Walter).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.