Cand se difuzeaza finalele X-Factor si Mireasa pe Antena 1?
Postul de televiziune Antena 1 anunta modificari de grila de ultim moment. Modificarile pe care le vom mentiona in acest material se refera la ziua de 24 decembrie.

Pe 24 decembrie era programata pentru difuzare finala show-ului X-Factor insa reprezentantii Antena 1 au modificat programul si vor difuza finala X-Factor joi 23 decembrie, de la ora 22:15. Oare cine va castiga marele premiu al editiei X-Factor 2021, si ce decizie au luat juratii Florin Ristei, Loredana Groza, Stefan Banica si Delia Matache? Pentru a afla raspunsul, fanii X-Factor vor fi nevoiti sa urmareasca finala in seara de joi, pana noaptea tarziu.

Daca va intrebati ce va difuza Antena 1 in locul show-ului X-Factor vineri, 24 decembrie, intre orele 20:00 – 02:00 dimineata televiziunea va difuza un maraton al filmelor Home Alone / Singur Acasa (1, 2, 3), filme ce au fost difuzate pe Antena 1 in primele sambete ale lunii decembrie. Filmul Singur Acasa 3 a fost difuzat sambata, 18 decembrie.

Iata care sunt orele de difuzare ale celor 3 filme Singur Acasa de vineri, 24 decembrie:

  • Singur Acasa – ora 20
  • Singur Acasa 2 – ora 22
  • Singur Acasa 3 – ora 00:30.

Cand se difuzeaza finalele X-Factor si Mireasa pe Antena 1?

Astazi, 19 decembrie, de la ora 15:30, Antena 1 va difuza finala emisiunii Mireasa, aflata la finalul sezonului 4. In aceasta finala au ajuns nu mai putin de 4 cupluri formate in cadrul emisiunii prezentate de Simona Gherghe. Vom vedea, in sfarsit, cine va castiga marele premiu.  Premiul final nu se va imparti la 4 ci va fi castigat doar de un cuplu.

Reamintim regula principala a emisiunii Mireasa: pentru a castiga marele premiu, macar un cuplu format in casa Mireasa trebuie sa spuna DA in fata membrului starii civile. Actele pentru casatorie au fost depuse la Primaria din Buftea, fiind depuse 4 dosare.

Daca mai multe cupluri vor dori sa se casatoreasca in cadrul emisiunii atunci telespectatorii vor fi cei care vor decide cine va castiga marele pemiu de 40.000 de euro. Cuplul care va aduna cele mai multe voturi din partea telespectatorilor vor pleca acasa cu marele premiu.

Iata care sunt cele 4 cupluri calificate in finala si care au depus actele la Starea Civila: Ana si Alexandru, Ionut si Raluca, Petrica si Ela, Maria si Marius. Telespectatorii isi vor putea vota faovoritii prin SMS la un numar ce va fi afisat in direct in timpul emisiunii, pe site-ul mireasa-a1[punct]ro sau in aplicatie.
Finala Mireasa – sezonul 4 – va fi difuzat intre 15:30- 19, astazi, 19 decembrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.