Regii durerii – sezonul 2 History Channel
In acest articol vom detalia cele mai interesante documentare difuzate pe postul History Channel in luna august.

Extraterestri antici – sezonul 14, din 10 august, in fiecare miercuri, de la ora 22:00. Seria documentara Extrateresti antici este prezentata de Giorgio Tsoukalos. Giorgio, alaturi de experti de renume, va incerca sa raspunda la intrebarea Oare fiintele inteligente au vizitat Pamantul cu mii de ani in urma? Urmarind aceasta serie documentara vom vedea daca exista vreo legatura intre OZN si mesajele codate din textele antice.

Oficialii guvernamentali de rang inalt din intreaga lume vorbesc despre fenomene aeriene neidentificate. Teoreticienii astronautilor antici spun ca au aparut dovezi prea evidente pentru a fi ignorate. Serialul cult Extraterestri antici a obtinut pe IMDb nota 8.

Arme nascute din foc – sezonul 8 – din 18 august, in fiecare joi, de la ora 20:00. In fiecare episod al seriei documentare, concurentii construiesc arme din foc doar cu unelte puse la dispozitie de organizatori. Cei 4 concurenti vor face in fiecare  episod cate o componenta dintr-o arma istorica. Vor fi recreate arme istorice cum ar fi: sabie ninja, lama din otel de Damasc sau un cutit realizat dintr-o ghilotina din Revolutia Franceza.

Dupa ce finalizeaza constructia armelor, expertii emisiunii testeaza aceste arme. Experti emisiunii Arme nascute din foc sunt: J Neilson, Doug Marcaida si David Baker. In runda finala a emisiunii se califica doi concurenti, ei luptandu-se sa faureasca o arma legendara si pentru a castiga titlul de campion Arme nascute din foc. Sezonul 8 are 17 episoade, fiecare episod are durata de 60 de minute.

Regii durerii – sezonul 2 History Channel

Regii Durerii – sezonul 2, din 18 august, in fiecare joi, de la ora 20:00. Robert Alleva si Adam Thorn, supranumiti regii durerii, doi dintre expertii in interactiunea cu cele mai periculoase animale,pornesc in cautarea celor mai periculoase animale. Cei doi experimenteaza cele mai dureroase muscaturi si intepaturi.

In fiecare episod, cei doi experti strabat cele mai dificile locuri, vor avea parte de situatii complicate si muscaturi imprevizibile. Cei doi vor fi muscati de: cel mai mare paianjen, furnica de foc sau pitonul reticulat. Sezonul doi al seriei documentare Regii Durerii are 8 episoade, fiecare episod are durata medie de 60 de minute.

History Channel se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.