Tilda Appleseed / Caillou – in premiera la JimJam
In luna iulie, posturile de desene animate isi imbogatesc grilele cu seriale animate care mai de care mai interesante, amuzante si distractive, din care micutii telespectatori au ce invata. In acest material vom detalia seriile animate ce vor fi difuzate pe JimJam in iulie.

In fiecare zi, in intervalul orar 11:28-12:44 si 19:22-20:01, JimJam va difuza un bloc de desene animate educativ prin care copiii invata foarte multe lucruri despre lume.

Pettson si Findus – episoade noi, in fiecare zi, de la ora 19:12. Fermierul Pettson si motanul Findus isi continua aventurile zilnice alaturi de cele 9 gaini ale lor. Aventurile celor doi sunt similare cu aventurile celor mici din fata televizorului. Serialul Pettson si Findus a primit pe IMDb nota 7,3.

Daisy si Ollie –  zilnic la JimJam. Daisy si Ollie este un serial animat pentru prescolari prin care cei mici invata lucruri interesante despre lumea inconjuratoare.
Grisu – zilnic, de la ora 12:01. Seria animata spune povestea unui mic dragonel care viseaza sa devina pompier. Cu toate ca este putin ciudat ca un dragonel care scuipa foc sa devina pompier, el isi indeplineste cu succes misiunile de salvare.

Tilda Appleseed / Caillou – in premiera la JimJam

Caillou – in premiera, din iulie, de la orele 8:14, 16:28 si 21:34. Cailou este un baietel de 4 ani extrem de curajos cu o imaginatie bogata. Atunci cand micutul Caillou da de greu, el isi imagineaza ca familia si prietenii lui sunt intr-o aventura palpitanta alaturi de el. Caillou, familia si prietenii sai pot fi echipajiul unei corabii, exploratori spatiali sau detectivi. Toate aceste aventuri imaginare ale lui Caillou il fac pe acesta sa rezolve orice problema aparuta in viata reala.
Seria animata Caillou are 155 de episoade iar pe IMDb a obtinut o nota foarte mica, 3,8.

Tilda Appleseed – in premiera din iulie in fiecare zi, de la orele 7:11, 15:42, 20:53. Tilda este o soricica desteapta care traieste intr-o biserica. Ea are o multime de prieteni: doua veverite gemene, Rupert ariciul moracanos si altii. Tilda adora sa citeasca povesti si sa manance.
Tilda Appleseed are 26 de episode iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Pe langa aceste seriale animate, postul de televiziune JimJam va difuza in luna iulie in intervalul orar 10-14 in fiecare zi si serialele: Robomobilul Poli, Sa invatam cu Timmy, Harry si galetusa cu dinozauri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. De jumătate de an canalul Jim jam merge sacadat pe cablu. De când spun, nu s a sesizat nimeni sa dea informația m ai departe. Frumos canal dar nu ai ce vedea cu lag uri și sacadari.