Remake dupa Cafea cu parfum de femeie
In curand va aparea o telenovela columbiana facuta dupa celebra telenovela Cafea cu parfum de femeie (Café con aroma de mujer) care a avut un mare succes atat in tara de origine cat si in Romania.

Serialul original Cafea cu parfum de femeie din 1993 ne prezenta povestea de iubire dintre Gaviota (interpretat de actrita Margarita Rosa de Francisco) si Sebastian (interpretat de actorul Guy Ecker). Margarita Rosa a cucerit telespectatorii si cu vocea sa pentru ca tot ea a interpretat melodia de pe coloana sonora a telenovelei.

Telenovela Cafea cu parfum de femeie are 169 de episoade si a fost difuzata in anii ’90. Actrita Margarita Rosa de Francisco a fost in Romania in anul 2000.

Noua telenovela ce se filmeaza zilele acestea in Columbia ii va avea in rolurile principale pe actorii William Levy si Laura Londoño. Filmarile au loc in Columbia in regiunea cafelei, regiune denumita de columbieni Triunghiul cafelei.

Aceasta telenovela este produsa de Telemundo si va aparea pe micile ecrane din Mexic la inceputul anului 2021.
Gaviota (Laura Londoño) este o tanara desteapta si ocupatia ei este culegatoare de cafea, il intalneste pe Sebastian Valejo (William Levy) un tanar timid si fiul proprietarului unei plantatii de cafea. Cei 2 se indragostesc dar pana vor fi fericiti impreuna vor trece prin numeroase piedici ce ii vor pune la incercare.

Remake dupa Cafea cu parfum de femeie
Laura Londoño o va interpreta pe Gaviota. Laura este de origine columbiana si este la al doilea rol principal din cariera sa. Ea a mai avut rol principal in telenovela La ley del corazón (2016).

Carmen Villalobos a jucat si in telenovela Si fara sani exista paradis (Sin Senos Sí Hay Paraíso – 2016) difuzata si la noi de Pro 2. In aceasta noua telenovela Carmen va juca un rol negativ interpretand rolul Luciei Sanclemente.

Lincoln Palomeqe il va interpreta pe Mauricio Salinas. Lincoln a mai jucat in telenovele marca Telemundo cum ar fi Regina Sudului (La Reina del Sur – 2011).

Este posibil ca remake-ul telenovelei Cafea cu parfum de femeie sa fie difuzat si in Romania de unul din cele 2 posturi care difuzeaza telenovele mexicane, Pro 2 sau Happy Channel.

Reamintim ca Pro 2 difuzeaza un alt remake si anume Betty in New York al altei telenovele celebre difuzate in trecut de postul Acasa TV, Betty cea urata.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII