Look Plus devine Look Sport Plus cu profil sportiv
CNA a aprobat astazi solicitarea Clever Media Network pentru redenumirea televiziunii Look Plus in Look Sport Plus (+), schimbarea logo-ului, schimbarea grilei de programe si a formatului de principiu.

Formatul de principiu se va modifica din generalist in tematic – sport.
Structura de programe se va modifica dupa cum urmeaza:

  • Productie proprie: anterior 54%, s-a aprobat 33%
  • Productii audiovizuale ale altor producatori: anterior 46%, solicitata 67%
  • Programe de informare: anterior 27%, solicitata 6%

Look Plus devine Look Sport Plus cu profil sportiv
Actionariatul ramane nemodificat.

Sorin Lapusan, Look: Este oarecum naturala si fireasca solicitarea noastra avand in vedere ca Clever Media Network a dezvoltat in ultimii 2 ani canale tematice sportive, am reusit sa inchidem o serie de negocieri cu titulari de drepturi astfel incat a fost necesara modificarea din canal generalist in canal tematic. Cam asta este motivatia.

Monica Gubernat, presedinte CNA: Cate canale sportive aveti in portofoliu, le-am pierdut…

Sorin Lapusan, Look: Cinci.

Dorina Rusu, membru CNA: Vreau sa ne vorbiti putin despre strategia dumneavoastra. Aveti canale de sport, aveti Prima, aveti inca unul pe care cred ca o sa il luati astazi, Cinemaraton, deci cum vedeti toata povestea asta pe piata, sper sa nu se transforme in curand intr-o pozitie de monopol. Cum vedeti piata ocupata de dvs?

Sorin Lapusan, Look: Este o activitate care genereaza profit… In momentul in care noi ne-am prezentat in fata dvs si am solicitat aceste licente tematice de sport, ne-am luat angajamentul si am promis ca ne dorim sa aducem in fata publicului cele mai importante competitii sportive, europene si de peste ocean, chestiune pe care am facut-o, speram ca am facut-o bine si natural ca la un moment dat apare si componenta de dezvoltare si segmentare a acestor drepturi pe care le detinem si pe care le negociem in continuare.

Dorina Rusu: Aveti Prima si o sa mai luati astazi Cinemaratonul. Vreau sa-mi spuneti despre viziunea de dezvoltare a tuturor acestora impreuna.

Sorin Lapusan: Nu sunt pregatit pentru a va prezenta o viziune, am venit sa facem o solicitare sa respectam cadrul legal.

Radu Herjeu, membru CNA: De ce, daca aveti Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, nu l-ati denumit Look Sport 4 si l-ati denumit Look Sport + si mai aveti un Look 4k, care e tot cu sport. La Digi e simplu, Digi 1, Digi 2, Digi 3, Digi 4, la Telekom era la fel, 1, 2, 3, 4, 5.

Sorin Lapusan: A fost o decizie a departamentului de Marketing/Imagine si rationament a fost principalul post, prima piesa…

Solicitarea a fost aprobata fara voturi impotriva.

Update 09.10.2020: Look Plus a fost redenumit Look Sport+, sigla este rosie si plusul galben:

Look Plus devine Look Sport Plus cu profil sportiv1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

30 COMENTARII

  1. Pe Vodafone sunt la, liber toate posturile Look, dar inainte erau codate(ma refer la abonamentul minimal). Stie cineva daca e o promotie sau vor ramane permanet in grila Vodafone pe toate pachetele?