Remakeul Betty cea urata – Betty in New York – pe Pro 2
Noua telenovela marca Telemundo va fi difuzata duminica, 22 noiembrie, pe postul de televiziune Pro 2. Telenovela se numeste Betty in New York (2019).

In 2001, Pro 2 (la acea vreme, Acasa TV), a difuzat telenovela Betty cea urata (Yo soi Betty, la fea – 1999 – 2001). Telenovela a avut un mare succes atat in tara de origine cat si la noi. Telenovela Betty cea urata a fost difuzata in peste 92 de tari printre care vom enumera Romania, Germania, Olanda, Rusia.

Versiunea americana Ugly Betty (2006) a castigat 2 Globuri de Aur si a fost facuta de celebra actrita Salma Hayek. Actrita care a interpretat rolul lui Betty, Ana Maria Orozco, nu o va interpreta si in aceasta noua varianta, personajul va fi interpretat de actrita Eleferry Torres.

Singurul actor care a jucat in varianta din 2001 si va avea un rol intr-un singur episod al noii telenovele este Jorge Enrique Albano, cel care a dat viata personajului Armando Mendoza (seful si iubitul lui Betty din serialul difuzat la noi in 2001). Rolul principal masculin din Betty in New York este interpretat de actorul Erick Elias. Acesta a mai jucat si in alte telenovele difuzate la noi cum ar fi: Culorile iubirii (The Color of Passion – 2014) sau Trup dorit (El Cuerpo del Deseo – 2004).

Betty in New York ne-o prezinta pe Beatriz Aurora, o tanara care locuieste in New York si incearca sa isi gaseasca un job in marele oras, insa este respinsa la toate interviurile, motivul fiind aspectul fizic. Dupa 6 luni de esecuri, Beatriz accepta postul de secretara personala a directorului unei case de moda, V&M Fashion. In lumea modei si a modelelor frumoase, Betty va trece prin multe momente grele, dar isi va gasi si partenerul ideal.

Remakeul Betty cea urata – Betty in New York – pe Pro 2
Telenovela Betty in New York a fost produsa de Telemundo intre anii 2018 si 2019 iar in Romania telenovela va fi difuzata duminica, 22 noiembrie, de la ora 20:00 iar de luni, 23 noiembrie, va fi difuzata in intervarul 19:00-21:00, fiind difuzate cate 2 episoade de luni pana duminica.
Betty in New York va inlocui o alta telenovela ce se va termina si anume telenovela O noua viata.

Pro 2 se adreseaza publicului feminin, postul difuzand seriale turcesti si telenovele. In Romania mai exista 2 posturi TV care au acelasi public tinta, este vorba Happy Channel si TDC (Dizi). Pro 2 face parte din grupul Media Pro. Din acest grup media mai fac parte si televiziunile: Pro TV, Pro Cinema, Pro X, Pro Gold, Pro International, Pro Moldova. Posturile Pro sunt prezente in grilele tuturor operatorilor de cablu, DTH si IPTV din tara.

Update 06.09.2022: Acasa redifuzeaza Betty in New York din 24 septembrie, sambata si duminica, in intervalul 12:00 – 15:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII