Oferta Disney Plus

Platforma de streaming Disney+ anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca incepand din 6 septembrie noii abonati si abonatii eligibili care se re-aboneaza vor beneficia de o super oferta. Abonatii se pot bucura de productii de top de la cele mai apreciate case de productii, cum ar fi Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si altele.

Abonatii pot urmari cele mai apreciate si noi productii marca The Walt Disney. Spre exemplu, abonatii pot urmari cel mai recent serial Star Wars, Ahsoka, reinterpretarea live action a filmului Mica Sirena, sezonul 2 al serialului de scurt metraj Eu sunt Groot, productia Animale in prim plan cu Bertie Gregory de la National Geographic si multe altele.

Noii abonati si cei eligibili care se re-aboneaza in perioada 6-20 septembrie vor beneficia de o super oferta de pret, 6,99 de lei pe luna timp de trei luni. Asta inseamna o economie de 69 de lei fata de pretul aferent pentru cele 3 luni.

Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa accesati site-ul disneyplus.com si sa va activati abonamentul. Cei care au fost abonati la Disney Plus in trecut, au anulat abonamentul si nu se afla in perioada acoperita de ultima factura dupa anulare, sunt eligibili pentru a se inscrie la aceasta super oferta limitata.

Oferta Disney Plus

In aceasta toamna, abonatii Disney Plus pot urmari o super colectie de filme, seriale si documentare, cum ar fi  Adevarata poveste Wachata, Vinovatii, Bun venit la WrexHam, The Kardashians – sezonul 4, Brawn: O poveste imposibila de Formula 1, Leii din Sicilia, Cealalta fata de culoare, FX Lege si dreptate: Orasul Fricii (6 septembrie), Nebunul Nostru – sezonul 2, Loki – sezonul 2, Lang Lang interpreteaza muzica Disney, Nimeni nu te va salva, Ursul – sezonul 2, Flamin’ Hot: Condimentul succesului, Gol Pusca, Kizazi Moto: Generatia de foc, Crime in Imobil – sezonul 3, Invazia secreta, Prieteni de vacanta 2, Avatar 2: Calea Apei, Liceul Muzical: serialul – sezonul 4.

Disney Plus este una dintre cele mai mari platforme de streaming ce sunt disponibile si in tara noastra. Platforma apartine companiei Disney.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.