Reteta pentru viata – serialul polonez se vede la Warner TV
In prima luna de vara, postul de televiziune Warner TV va difuza un serial de comedie polonez numit Recipe for Life / Reteta pentru viata (2011), din 7 iunie, de luni pana vineri, de la ora 12:35.

Reteta pentru viata ii va invata pe telespectatori un lucru important. Atunci cand viata iti da doua lovituri puternice si crezi ca nu iti mai poti reveni, nu renunta si vei vedea ca iti vei  reveni daca iti urmeazi pasiunea si faci ce iti place, vei reusi sa treci mai departe. Anna Zawadska (Magdalena Kumorek) este o femeie de varsta mijlocie casatorita cu Andrzej (Piotr Adamczyk), ei au impreuna o fata adolescenta pe nume Mania Zawadska (Aleksandra Zawadska).

In ziua in care Mania implineste 16 ani, viata Annei se schimba radical. Anna primeste din partea destinului 2 lovituri crunte, ramane fara un loc de munca iar sotul ii marturiseste ca iubeste o alta femeie si intentioneaza sa divorteze. Ramasa fara serviciu si fara sot cu o fata adolescenta, Anna se refugiaza in pasiunea sa, gatitul. Statul in bucatarie si gatitul o face pe Anna sa se relaxeze.

Urmandu-si pasiunea, Anna descopera ca viata este un fel de reteta a unui fel de mancare. Daca la prepararea unui fel de mancare nu ai un ingredient, poti improviza, asa este si in viata, te adaptezi si iti modifici stilul de viata chiar daca viata nu va decurge cum iti doresti.

Reteta pentru viata – serialul polonez se vede la Warner TV

Serialul Reteta pentru viata este o poveste plina de inspiratie, este povestea unei femei care incearca sa isi urmeze visele si pasiunea chiar daca viata o pune la incercare. Reteta pentru viata are 5 sezoane, fiecare sezon avand cate 13 episoade, durata fiecarui episod este de 43 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Warner TV apartine companiei Warner Bros. Discovery si are licenta tematica – filme si seriale. Pe Warner TV se pot urmari seriale ca Viata la casa alba, Spitalul de urgenta, Fetele Gilmore, Louis si Clark, dar si filme ca Terminator 2: Ziua judecatii, Top Gun sauMisiune imposibila.

Warner TV se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori ca Vodafone, Digi, Orange, NextGen si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.