Reziliere/suspendare contract Akta

Reziliere/suspendare contract Akta – In reteaua Akta rezilierea sau suspendarea contractului se poate face destul de usor, in acest articol vom detalia cum putem efectua aceste operatiuni datorita multiplelor solicitari venite din partea clientilor Akta.

Abonatii Akta pot solicita rezilierea contractului printr-o cerere scrisa depusa intr-un punct de lucru Akta, daca nu cunoastem punctele de lucru putem suna la relatii cu clientii Akta si vom primi informatii despre dealerii locali unde putem cere rezilierea contractului. Rezilierea contractului se va efectua in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la depunerea cererii scrise.

Conform contractului incheiat intre Akta si abonati: „Oricare Parte poate denunta unilateral Contractul, in scris, cu un preaviz de 30 zile calendaristice si daca clientul si-a indeplinit la zi toate obligatiile asumate prin contract, incluzând dar fara a se limita la plata serviciilor de care beneficiaza. Termenul de 30 de zile incepe sa curga fie din momentul inregistrarii la DCS a solicitarii scrise de denuntare a contractului sau din momentul confirmarii de catre client a primirii notificarii scrise de denuntare unilaterala a contractului de catre DCS. Dupa cele 30 zile calendaristice de la primirea notificarii in forma scrisa, Contractul inceteaza de drept, fara efectuarea nici unei alte formalitati. Incetarea Contractului nu are efecte asupra obligatiilor devenite anterior scadente intre parti.

Suspendare contract Akta

Suspendarea abonamentului Akta se poate face tot printr-o cerere depusa intr-un punct de lucru Akta, se poate face pe o perioada de minim o luna si pe maxim 3 luni. Putem solicita suspendarea contractului o singura data pe an. Reconectarea serviciilor se solicita in scris in intervalul suspendarii si se efectueaza in termen de maxim 48 de ore de la depunerea cererii.

Atat pentru suspendarea temporara a contractului cat si pentru rezilierea contractului facturile trebuie sa fie achitate la zi. De obicei nu apar probleme in ceea ce priveste anularea contractului Akta insa este indicat sa solicitati un numar de inregistrare cand depuneti cererea de reziliere.

Multi abonati Akta sunt interesati de rezilierea contractului, in special in zonele in care RCS – RDS a construit retea de fibra optica, serviciile fiind mai ieftine si de o calitate mai buna. Lasati un comentariu daca aveti nelamuriri sau intampinati probleme cu incetarea contractului Akta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

2 COMENTARII