In calea fericirii – premiera in Romania pe Pro 2
Pro 2 va difuza in premiera in Romania serialul indian In calea fericirii (Siddhi Vinayak / 2017), acesta fiind cel mai vizionat serial indian din toate timpurile in Marea Britanie. Serialul este o drama romantica produsa de Rashmi Sharma Telefilms si difuzata in India de &TV.

Rezumat serial In calea fericirii
In calea fericirii prezinta povestea lui Siddhi Joshi (Neha Saxena) o dansatoare aflata la inceput de drum, si a lui Vinayak „Vin” Kundra (Nitin Goswami), un actor celebru. Siddhi si Vinayak au crescut impreuna insa, din cauza unei neintelegeri, ei se separa si se reintalnesc 14 ani mai tarziu.

Atunci cand realizeaza ca Vin este Vinayak, Siddhi il acuza pe acesta ca a cauzat accidentul care i-a lasat tatal paralizat in copilarie. In timp ce Vin incearca sa isi ceara scuze, ei sunt atacati iar Siddhi este prinsa intr-un incendiu. Vin crede ca Siddhi a fost ucisa de tatal lui, Shankar.

Siddhi este obligata sa isi faca operatii estetice cu ajutorul doctorului Pratima, urmand sa preia identitatea lui Riddhi (Farnaz Shetty). Crezand ca Vin este autorul atacului si avand o noua identitate, se angajeaza ca secretara a lui Vinayak, cu scopul de a se razbuna pe acesta.

In absenta lui Siddhi, Vin are grija de familia acesteia deghizat ca angajat al unei organizatii non-guvernamentale sub numele Prateek.

Numar episoade serial indian In calea fericirii
Serialul a fost difuzat in tara natala intre 2017 – 2019 ajungand la 2 sezoane si 320 de episoade, fiecare episod avand durata de 22 de minute. Pe IMDb are doar 9 recenzii si nota 5.4.

In calea fericirii – premiera in Romania pe Pro 2
Personajele principale ale acestei productii sunt Neha Saxena (Adaalat – 2010, C.I.D. – 1998) si Nitin Goswami (Alege dragostea – 2014). In serial vom vedea si alti actori precum Utkarsha Naik (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon – 2011), Farnaz Shetty, Roshni Rastogi, Manish Khanna (D-Day – 2013, Zameen – 2003), Priyanka Bora, Gehana Vasisth si altii.

Serialul va incepe in premiera in Romania pe Pro 2 din 3 decembrie 2021, de la ora 16:00, urmand sa inlocuiasca un alt serial indian, Pecetea iubirii (Ishq Ka Rang Safed – 2015).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. A fost un serial minunat.. sunt dezamagita însă de sfarsit. Cei de la Pro 2 , ne-au pacalit… au difuzat doar 317 episoade, în conditiile în care are 320… In plus au grabit în ultima perioada secventele…. De ce? Sa se termine cat mai repede… Trist… finalul este cel mai important…