Rivalii / Drag de Romania mea! revin la TVR 2
In aceste zile, in grila postului TVR 2 vor reveni cu sezoane noi doua emisiuni urmarite si indragite de telespectatori. In acest material vom oferi detalii despre noile sezoane ale emisiunilor Rivalii si Dor de Romania mea.

Emisiunea Rivalii va incepe la TVR 2 sambata, 1 aprilie, de la ora 15. Din sezonul doi, indragita prezentatoare TV Marina Almasan va avea un partener in platoul emisiunii, acesteia i se va alatura Dan Helciug, iar lui Costin Teodorescu i se va alatura Raluca Tudor tot in postura de co-moderator, ca acesta. Dan Helciug va conduce echipa rivala.

Ca si in sezonul anterior, in cadrul emisiunii Rivalii se vor dezbate unele dintre cele mai arzatoare subiecte. In platoul emisiunii vor fi prezenti invitati care vor dezbate diverse subiecte pe care le intampinam in viata. Invitatii vor avea si isi vor sustine opiniile diferite despre subiectul fiecarei editii. Subiectul primei editii din sezonul doi va fi: Casatoriti de dragul copiilor?

In prima editie, vor fi invitati cuplul Elena si Florin Stoica, unul dintre cele mai longevive cupluri, si le vor impartasi telespectatorilor secretele unei casnicii fericite. De partea cealalta vor fi invitatii Horia si fiica sa Nidia Moculescu, Mihai Traistariu si Paul Surugiu care ne vor vorbi despre experientele lor.

Sezonul 10 al emisiunii Drag de Romania mea! va incepe duminica, 2 aprilie, de la ora 15:10. Paul Surugiu ii va astepta pe telespectatori cu surprize noi: un platou nou, o melodie noua a genericului, nu vor lipsi invitatii de exceptie din toate domeniile si duete inedite facute de Fuego alaturi de invitatii sai.

Rivalii / Drag de Romania mea! revin la TVR 2

In prima editie a sezonului 10 va fi invitata una dintre cele mai indragite soliste de muzica romaneasca, Mirabela Dauer. Solista va interpreta melodiile care au consacrat-o. Mirabela va raspunde la intrebarile Testului sinceritatii. Ea va canta alaturi de Fuego.

In platoul emisiunii vor mai fi prezente Sava Negrean Brudascu si Camelia Florescu. Emisiunea Drag de Romania Mea! este difuzata de TVR 2 de 5 ani.

TVR 2 apartine Societatii Romane de Televiziune, are licenta generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.