Concurs Digi – Game of Thrones

Digi lanseaza concursul „Intra in lupta si afla care va fi trofeul tau” cu ocazia ultimului sezon al serialului Game of Thrones valabil pana la data 20 mai 2019.

Concursul lansat de Digi cu ocazia ultimului sezon al serialului Game of Thrones este destinat abonatilor Digi care beneficiaza de internet fix, televiziune si HBO/Maxpack care isi activeaza HBO GO. Campania Digi este destinata atat clientilor existenti cat si clientilor noi. Abonatii Digi TV+Internet+HBO/Maxpack care activeaza serviciul HBO GO pot castiga urmatoarele:

 • 3 vouchere de vacanta in Dubrovnik (Croatia), voucherele sunt pentru 2 persoane si includ bilete de avion, cazare la hotel de 4* si un tur cu ghid in locatiile filmarilor Game of Thrones;
 • 50 kituri Game of Thrones care contin articole tematice Game of Thrones (lenjerie de pat, cani si agende);

Concurs Digi – Game of Thrones

Extragerea prin care vor fi anuntati castigatorii concursului lansat de catre digi „Intra in lupta si afla care va fi trofeul tau” se va realiza pe 31 mai 2019. Sunt trimise mesaje de informare abonatilor Digi „In perioada 18 aprilie – 20 mai 2019 Digi deruleaza concursul “Intra in lupta si afla care va fi trofeul tau”, pe site-ul digiromania.ro.

Daca sunteti abonat (inainte de inceperea campaniei sau in perioada campaniei) la serviciile contractate la aceeasi adresa: Digi Net, Digi TV Digital si la extraoptiunile HBO sau MAXPAK si va activati serviciul HBO GO din contul Digi, sunteti automat inscrisi in tombola Digi. Puteti castiga unul din cele 53 de premii.”

Activarea serviciului HBO GO in reteaua Digi se poate face doar de catre abonatii Digi care beneficiaza de televiziune + internet fix + extraoptiunea HBO sau Maxpack. Activarea si utilizarea serviciului HBO GO in reteaua Digi este gratuita. Activarea HBO GO la Digi se face de pe site-ul Digi Romania – Contul Meu – Serviciile mele – HBO GO – selectam Activeaza si primim linkul de activare in contul Digi. Accesam linkul si codul PIN necesar activarii este completat automat.

Concurs Digi – Game of Thrones

Game of Thrones este un serial marca HBO iar sezonul 8 care a avut premiera acum cateva zile este ultimul sezon anuntat de catre HBO. Voi ce parere aveti despre concursul lansat de catre Digi cu ocazia lansarii ultimului sezon Game of Thrones?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

 1. Digi Romania:Ai adăugat una dintre extraopţiunile HBO sau MAXPAK
  Dacă nu, activează acum și ai prima lună gratuit
  Activează HBO sau MAXPAK! Prima lună GRATUIT*, fără perioadă obligatorie.
  Ai HBO GO inclus să urmărești cel mai așteptat sezon Urzeala Tronurilor.Promotie valabila pentru abonatii noi la pachetele HBO si MaxPak.

 2. Activează HBO sau MAXPAK! Prima lună GRATUIT*, fără perioadă obligatorie. 
  Ai HBO GO inclus să urmărești cel mai așteptat sezon Urzeala Tronurilor.Intri automat in tombola si poti castiga premii tematice. 
  Oferta valabila in perioada 18 aprilie – 20 mai