Roaming-ul National se va dezactiva in Bucuresti si Ilfov incepand cu martie 2016

Digi trimite mesaje de informare privind dezactivarea roaming-ului national clientilor din Bucuresti si Ilfov, acest serviciu se va dezactiva incepand cu luna martie. Se pare ca ei considera ca au rezolvat problemele legate de semnal, probleme prezente in special in judetul Ilfov.

Astazi am primit un mesaj in care se specifica faptul ca incepand cu 02.03.2016 se va dezactiva roaming-ul national datorita extinderii retelei.

Eu personal nu am avut probleme cu semnalul Digi in Bucuresti, dar am avut probleme de apelare. Concret, aveam semnal insa nu puteam sa apelez, trebuia sa incerc de minim 4-5 ori pentru a reusi. In schimb, in Ilfov sunt zone destul de extinse (in special in afara localitatilor) in care nu exista semnal DigiMobil.

Persoanele care intampina probleme cu semnalul fie in Ilfov, fie in Bucuresti, lasati un comentariu cu zona/zonele unde ati incercat, poate in felul acesta punem presiune pe RCS-RDS sa imbunatateasca semnalul in zone mai frecventate.

Avem aici toate orasele in care s-a dezactivat deja roaming-ul national.

Update: La fel se va dezactiva roaming-ul national si pentru Timisoara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

    • Nu ai semnal doar intr-o anumita zona?

      Da-mi mai multe detalii, ce model de telefon folosesti, unde nu ai semnal, de cand timp ai problema asta, etc.

    • Daca brusc nu as mai avea semnal acasa, la munca sau in locurile pe care le frecventez, si eu as rezilia. Mai ales fiind vorba de Bucuresti, daca nici in orasele mari nu este semnal, atunci unde?