Roaming prietenos – noua campanie Digi
Digi Romania desfasoara in perioada 27 mai – 18 august campania Roaming prietenos care se adreseaza persoanelor fizice, abonatilor noi si existenti. Prin aceasta campanie, abonatii se vor putea bucura de vacanta si pot ramane mereu conectati cu cei dragi fara grija costurilor ridicate pentru traficul de date si apelurile internationale.

Tot in aceeasi perioada, Digi Romania anunta o oferta atractiva la portare in reteaua mobila efectuata atat din prepaid cat si postpaid. Oferta atractiva reprezinta o reducere de 50% a abonamentului pe o perioada cuprinsa intre 4, 6 sau 8 luni la contractarea pachetelor Optim Nelimitat, Optim 2, Optim 3 in functie de numerele transferate.

In perioada 27 mai – 18 august, abonatii care aleg Nelimitat vor beneficia de tarife atractive: 2,5 euro/luna timp de 4 luni daca porteaza un numar, 2 euro/luna timp de 6 luni daca porteaza 2 numere, 1,75 euro / luna timp de 8 luni pentru 3 numere portate, 1,5 euro / luna timp de 8 luni daca porteaza 4 sau 5 numere in reteaua Digi Mobil.

Abonamentul Nelimitat include un pachet extins de avantaje: minute nelimitate de  roaming in state membre SEE, trafic inclus de date in roaming de pana la 5,5GB in state SEE, trafic de internet si minute nelimitate in orice retea nationala fixa si mobila din Romania, SMS uri in reteaua Digi si 3000 de minute internationale in principalele retele mobile din SUA, Canada si UE.

Roaming prietenos – noua campanie Digi

Cei interesati de aceasta oferta pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului fie pentru achizitionarea telefonului dorit in 24 de rate cu avans 0, aceasta din urma find disponibila pentru clientii care detin minim un serviciu fix Digi.

Totodata, pentru cei care calatoresc in state aflate in afara zonei SEE, Digi propune unele dintre cele mai convenabile conditii comerciale: Moldova 0,6 euro GB pentru trafic de date in roaming si 0,01 euro pentru apelurile telefonice catre Romania, Turcia 1 euro GB trafic date in roaming si 9,19 euro/ minut la realizarea apelurilor catre Romania, Serbia si Macedonia 0,9 euro GB trafic de date in roaming si 0,19 euro/ minutul pentru apelurile efectuate catre Romania, Albania 0,9 euro GB trafic de date si 0,45 euro minut apeluri catre Romania, Marea Britanie tarif promotional 0,7 euro GB trafic de date in roaming si 0,015 euro minutul apeluri catre Romania, Statele Unite ale Americii 0,4 euro GB trafic de date in roaming si 0,025 euro minut apel efectuat catre Romania.

Oferta poate fi activata fie direct de pe site-ul digi.ro in pagina principala, in contul Digi, in oricare din punctele Digi prin intermediul reprezentantilor de vanzari sau prin apel la serviciul relatii cu clientii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.