Razbunarea Juanelor – telenovela mexicana Netflix
Netflix va difuza luna aceasta o telenovela mexicana numita Razbunarea Juanelor (La Venganza de las Juanas), produsa de Netflix si Lemon Studios. Aceasta este o adaptare a telenovelei columbiene Las Juanas (1997) cu Catherine Siachoque, Carolina Sabino si Rafael Novoa.

O alta adaptare a telenovelei Las Juanas a fost Hijas de la luna (2018) cu Michelle Renaud, Danilo Carrera si Jade Fraser.

Rezumat telenovela Razbunarea Juanelor
In aceasta noua serie, cinci femei care poarta acelasi semn din nastere, pornesc in misiunea de a descoperi adevarul despre trecutul lor si descopera o tragedie alcatuita dintr-o serie de minciuni pornite de la un politician.

Din distributia serialului fac parte actorii Juanita Arias (El Señor de los Cielos – 2013, Run Coyote Run – 2017), Sofia Engberg (Preso No. 1 – 2019), Oka Giner (Gossip Girl: Acapulco – 2013), Renata Notni (Legea iubirii – 2018, Blestemul meu iubit – 2017) sau Zuria Vega (Cealalta familie a sotului meu, telenovela difuzata in prezent de Pro Gold).

Razbunarea Juanelor – telenovela mexicana Netflix
Premiera seriei Razbunarea Juanelor va fi pe Netflix, din 6 octombrie 2021. Primul sezon va avea 18 episoade.

Vis febril (Distancia de rescate / Fever dream) este o alta productie in limba spaniola ce va fi disponibila pe Netflix luna aceasta.

Filmul Vis febril este bazat pe nuvela omonima a Samantei Shweblin si incepe cu tanara Amanda, care este in dureri si este interogata de un adolescent pe nume David, acesta incercand sa scoata adevarul de la ea. Ea nu este mama sa iar el nu este fiul sau. Impreuna vor descoperi o poveste socanta in care sunt prezentate legaturile fragile dintre parinti si copii.

Regizorul filmului este Claudia Llosa (The milk of sorrow – 2009, Aloft – 2014) iar din distributie fac parte actorii María Valverde (Exodus: Gods and Kings – 2014, Three Steps Above Heaven – 2010), Dolores Fonzi (Truman – 2015), Guillermo Pfening (The German Doctor – 2013) si altii.

Filmul Vis febril va fi disponibil pe Netflix din 13 octombrie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.