Pace in Marsilia – serialul francez va avea sezonul 2?
Pe 6 decembrie, Netflix a adaugat un serial francez de actiune si drama care a ajuns destul de cunoscut la nivel international. Pace in Marsilia (Pax Massilia / Blood Coast) este creat de Kamel Guemra (autorul unei alte productii pentru Netflix, Glontul pierdut – 2020, care a avut si o continuare numita Glontul pierdut 2 in 2022).

Serialul francez prezinta un grup de politisti cu metode nonconformiste care pornesc pe urma unui criminal periculos pentru a evita ca Marsilia sa devina locul unei scene sangeroase.

Franta pare sa fie una dintre cele mai periculoase tari din Europa cand vine vorba de incalcarea legii iar Marsilia este una dintre cele mai periculoase zone din Franta, orasul avand reputatia unui oras corupt. Actiunea se desfasoara rapid intre politisti si raufacatori.

Primul episod il prezinta pe Lyès si pe echipa sa pe masura ce intervin asupra unei tranzactii de droguri in care sunt implicati jucatori dubiosi, insa comisionarul Fabiani nu este multumit. Agentul Interpol Alice Vidal ajunge in Marsilia.

Pace in Marsilia are in distributie actori precum Tewfik Jallab (Paradise Beach – 2019), Jeanne Goursaud (Barbarii – 2020), Nicolas Duvauchelle (Polisse – 2011, Inside – 2007), Olivier Barthélémy (Largo Winch II – 2011), Lani Sogoyou, Idir Azougli (Stillwater – 2021), Samir Boitard (Zona neagra – 2017), Moussa Maaskri (a avut si el un rol in Stillwater), Florence Thomassin (Tell No One – 2006, Mesrine: Killer Instinct – 2008) si altii.

Pace in Marsilia – serialul francez va avea sezonul 2?

Pe IMDb, Pace in Marsilia a obtinut nota 7 din aproximativ 1.300 de recenzii, avand un indice de popularitate foarte ridicat, 271. In Romania, ocupa locul 8 in top 10 seriale vizionate pe Netflix, dupa seria documentara Al Doilea Razboi Mondial: Din prima linie (locul 7) si inainte de un serial coreean foarte apreciat, Demonul sarmant (locul 9).

Serialul este produs de Gaumont Television iar filmarile au avut loc in Marsilia.
Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca daca serialul va avea si sezonul 2 insa primul impact a fost pozitiv pana in prezent, si nu numai in Romania. Cert este ca actiunea serialului a lasat loc si pentru episoade noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU