Roata Norocului si In cautarea adevarului revin la Kanal D
Luna martie vine la Kanal D cu noi sezoane ale unora dintre cele mai indragite emisiuni romanesti adaptate dupa formate internationale ce au adus de-a lungul timpului audiente bune. Prima emisiune pe care o vom mentiona in acest material este Roata Norocului. Aceasta emisiune concurs este una dintre cele mai longevive emisiuni ale postului Kanal D.

Roata Norocului intra in grila Kanal D din 5 martie, de la ora 20. Va inlocui o alta emisiune concurs care a inregistrat audiente bune spre foarte bune, este vorba de Tu urmezi!, emisiune prezentata de Dan Negru. Roata Norocului va fi prezentata tot de Bursucu si Ana Maria Barnoschi.

Roata Norocului ii asteapta pe telespectatori cu premii mari, puzzle-uri interesante, vedete autohtone cunoscute si apreciate de public care vor incerca sa ajute diferite cazuri sociale, muzica buna live, multa distractie si pedepse noi interesante.

In prima editie din noul sezon, invitatii speciali vor fi fratii Augustin si Lucian Viziru. Cei doi frati vor incerca sa castige pentru cei pe care ii reprezinta in emisiune diferite premii, cum ar fi: bani, electrocasnice, excursii si de ce nu, poate marele premiu, o masina.

Roata Norocului si In cautarea adevarului revin la Kanal D

Emisiunea concurs Roata norocului a intrat pentru prima data in grila Kanal D in anul 2012. Emisiunea  va fi difuzata in fiecare seara de duminica.

A doua emisiune care va reveni in grila Kanal D cu noi editii se numeste In cautarea adevarului. Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 13, si va fi prezentata de Ernest. Noile editii ale emisiunii vor fi difuzate din 6 martie. In cadrul emisiunii In cautarea adevarului vor fi prezentate intamplari tulburatoare din viata de zi cu zi pe care fiecare dintre telespectatori le-ar putea experimenta. In cautarea adevarului a intrat pentru prima data in grila Kanal D in anul 2019.

Kanal D Romania apartine companiei Dogan Media si este un post cu licenta generalista. Se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din Romania. Dogan Media mai detine si postul de radio Impuls FM si se pregateste sa lanseze un al doilea canal TV generalist, Kanal D 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU