Un Craciun in Scotia / Craciun la Londra – filme DIVA.
In acest articol, vom detalia ultimele filme romantice de Craciun ce vor fi difuzate de postul Diva in aceasta perioada de final de an.

Craciun la Evergreen: Clopote de nunta (2020) – 19 decembrie, ora 20:00
Actiunea se desfasoara in Evergreen, unde Michelle (Holly Robinson Peete) isi organizeaza intens nunta. Hannah (Rukiya Berrard), organizatoare de evenimente, trebuie sa lanseze muzeul din Evergreen si doreste sa se desparta de iubitul ei, Eliot (Antonio Cayonne). Filmul „Craciun la Evergreen: Clopote de nunta” are o durata de o ora si 24 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Felicitare de Craciun (2021) – 22 decembrie, ora 20:00
Nicky (Alison Sweeney) primeste o felicitare de Craciun de la un admirator secret inca din timpul liceului. Simone (Erica Durance), cea mai buna prietena a lui Nicky, decide sa o ajute sa descopere cine este admiratorul secret. Filmul „Felicitare de Craciun” are o durata de o ora si 24 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Darul linistii (2022) – 24 decembrie, ora 16:00
Traci (Nikki Deloach) isi pierde sotul si, timp de 2 ani, se indeparteaza de credinta. Dupa doi ani, Traci decide sa isi refaca viata si sa nu mai petreaca Craciunul singura. Astfel, se inscrie intr-un grup de sprijin, unde descopera ca Dumnezeu si ceilalti oameni sunt solutia pentru durerea pe care o simte. Filmul „Darul linistii” are o durata de o ora si 24 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Craciun la Londra (2022) – 26 decembrie, ora 20:00
David (Will Kemp) este arhitect si decide sa isi petreaca Craciunul la Londra alaturi de iubita sa. Pentru a-i face cele mai frumoase cadouri, angajeaza pe Anji (Reshma Shetty). Filmul „Craciun la Londra” are o durata de o ora si 30 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Un Craciun in Scotia (2023) – 29 decembrie, ora 20:00
Emma (Jill Winternitz), designer de profesie, calatoreste in Scotia de Craciun. Acolo, Emma ajuta o comunitate mica sa creeze cele mai frumoase decoratiuni de Craciun si isi va descoperi, in acelasi timp, marea dragoste. Filmul „Un Craciun in Scotia” are o durata medie de o ora si 26 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 5,2.

Craciun la Cabana (2023) – 31 decembrie, ora 16:00
Lex Riley (Teri Hatcher) decide sa isi petreaca Craciunul la o cabana alaturi de fiul ei pentru a uita de fostul sot, care a parasit-o pentru a se casatori cu o alta femeie. La acea cabana, Lex il va intalni pe Eric (William DeVry). Filmul „Craciun la Cabana” are o durata de o ora si 24 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 6,6.
Un Craciun in Scotia / Craciun la Londra – filme DIVA.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.