Rock TV, Magic TV, Orizont TV si Kapital TV intra in grila NextGen

In grila NextGen intra programele Rock TV, Magic TV, Orizont TV si Kapital TV la scurt timp dupa introducerea postului Medika TV. Aceste posturi TV sunt intrate recent in lista must carry pe 2019.

Programele Rock TV, Magic TV, Orizont TV si Kapital TV intra in grila NextGen, aceste posturi deja sunt disponibile si pe site-ul oficial NextGen. In acelasi timp, programul eStrada TV, canal care a iesit din lista must carry pe anul 2019, iese din grila NextGen. Modificarile de grila in reteaua NextGen sunt facute, evident, datorita modificarilor intervenite in grila must carry.

Rock TV, Magic TV, Orizont TV si Kapital TV intra in grila NextGen

Acum aproximativ o luna in grila NextGen au fost facute alte modificari, a iesit Fine Living si au intrat programele Food Network, Travel Mix HD si NCN. In grila NextGen a intrat si canalul Medika TV acum ceva timp, un canal de televiziune cu profil medical. Modificarile de grila vin la cateva zile dupa ce compania NextGen a inceput trimiterea notificarilor privind majorarea abonamentelor cu 4.25 lei. In prezent, grila digitala NextGen are peste 160 de programe TV.

NextGen este un furnizor de servicii de telecomunicatii detinuta de catre Telekom care ofera predominant servicii in zona rurala, in zone unde nu exista acoperire pentru serviciile altor operatori. NextGen a iesit in evidenta prin preluarea achizitionarea a 30 000 de abonati de la operatorul New Com, ulterior achizitionand integral aceasta compenie, preluand inca 70 000 de abonati.

Rock TV, Magic TV, Orizont TV si Kapital TV intra in grila NextGen

Aceste modificari recente de grila ar trebui sa aduca un plus grilei, posturile Rock TV si Magic TV fiind doua posturi apreciate de doritorii de continut muzical de calitate. Voi ce parere aveti despre introducerea programelor Rock TV, Magic TV, Orizont TV, Kapital TV  si eliminarea programului eStrada TV din grila NextGen?

Update 18.02.2019: Posturile vor intra pe frecventa 794;
Pozitiile posturilor sunt dupa cum urmeaza: Kapital TV – 87; Orizont TV – 70; Magic TV – 71; Rock TV – 72; Ii multumim colegului Bebe pentru informatii;
Update 08.04.2019: Programul Cinethronix a intrat in grila NextGen si Estrada a fost eliminat din grila; Multumiri colegului Bebe pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII