Unde este Marta si Pe urmele criminalilor – Netlix
In acest articol vom mentiona informatii despre cateva serii disponibile pe Netflix luna aceasta, inclusiv despre miniseria investigativa Unde este Marta? (Where is Marta? / ¿Dónde está Marta?).

Aceasta docuserie investigheaza evenimentele petrecute acum aproape 13 ani privind disparitia unei femei din Sevilla. Productia sumarizeaza cazul Martei del Castillo, dovezi si declaratii ale familiei, prietenilor, avocatilor, jurnalistilor si ce s-a intamplat din 24 ianuarie 2009, de cand Marta a fost vazuta pentru ultima data.

Miniseria este regizata de Paula Cons, va avea trei parti si va fi disponibila pe Netflix de maine, 5 noiembrie.

Unde este Marta si Pe urmele criminalilor – Netlix

Pe urmele criminalilor in serie (Catching Killers) este o serie ce arata cazuri reale de crima, urmarind declaratiile si actiunile avocatilor si politistilor pe masura ce urmaresc cei mai violenti criminali. Fiecare episod prezinta doua cazuri de crima.

Seria este narata de JJ Holoubek si a fost lansata in SUA pe 1 februarie 2021. Primul sezon are 10 episoade si va fi disponibil pe Netflix de maine.
Pe IMDb are doar 17 recenzii si nota 4.5.

Pana la proba contrarie: Povestea a doua rapiri (Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings) este o miniserie documentara in care Roberto Hernández expune adevarul din spatele sistemului de justitie corupt din Mexic.
Netflix va adauga noua miniserie din 23 noiembrie 2021.

Disparitia lui Birgit Meiers (Dig Deeper – Das Verschwinden von Birgit Meier) este ultima miniserie documentara pe care o vom detalia in acest articol.

Aceasta este o productie germana care relateaza detalii despre cazul disparitiei lui Birgit Meiers din 1989, o serie de erori din partea politistilor duc la amanarea solutionarii cazului insa fratele victimei nu inceteaza cautarea adevarului.
Miniseria documentara germana va fi disponibila pe Netflix din 26 noiembrie.

Asadar, luna noiembrie vine cu vesti bune pentru fanii documentarelor investigative, acestea sunt cateva productii ce vor fi adaugate pe Netflix luna aceasta.

Update 28.01.2022: Sezonul 2 al productiei Pe urmele criminalilor in serie va fi disponibil pe Netflix din 9 februarie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU