Samsung Galaxy A91 – pret, specificatii, data de lansare.
Dupa lansarea pe piata a smartphone-urilor Galaxy A51 si Galaxy A71, sud coreenii de la Samsung se pregatesc sa lanseze si modelul Galaxy A91. Zvonurile in legatura cu lansarea sa circula foarte mult in ultima vreme, pe internet; cu toate ca Samsung nu a facut nici un anunt oficial, inca.

Smartphone-ul vine in doua variante SIM. Una dual-SIM, iar cealalta single-SIM. Ambele variante vin cu suport pentru cartele nano-SIM.

Ecranul sau masoara in diagonala 6.7inch, ceea ce il face destul de mare. Display-ul sau este construit pe un panou Super AMOLED. Rezolutia ecranului este de tip FullHD+ si vine cu 1080 x 2400 de pixeli. Datorita marimii acestuia si aspectul ratio este mai mare. El find de 20:9 si dispune de densitatea pixelilor de 393ppi.

„La bord” are ca si sistem de operare, Android 10. Peste acesta este instalata interfata pentru utilizator, One UI. Speram ca Samsung sa puna la dispozitie ultima versiune a interfetei, anume One UI 2. Poate chiar dupa lansarea acestuia.

Samsung Galaxy A91 – pret, specificatii, data de lansare.
La interior este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 855, ce este construit pe 7nm. Dupa cum v-ati dat deja seama, consumul sau de energie este unul foarte scazut. In plus, datorita optimizarii de soft a celor de la Samsung, consumul de energie o sa fie si mai scazut.

Cele opt nuclee ale procesorului sunt tactate la frecvente diferite. Ele avand urmatoarele viteze:

  • 1x Kyro 485 tactat la 2.84GHz
  • 3x Kyro 485 tactate la 2.42GHz
  • 4x Kyro 485 tactate la 1.78GHz

Grafica este asigurata de placa video Adreno 640.

Samsung Galaxy A91 vine intr-o singura varianta de memorie. Aceasta fiind de 128GB interni si 8GB de memorie RAM. Memoria interna poata sa fie marita prin intermediul unui card microSDXC.

Camerele. Cea principala este alcatuita din trei senzori. Acestia sunt positionati pe spatele telefonului, in stanga sus, sub forma unui dreptungi. Senzorii dispun de urmatoarele rezolutii:

  • 48MP cu apertura de f/2.0 – senzorul principal wide
  • 12MP cu apertura de f/2.2 – senzorul ultra-wide
  • 5MP cu apertura de f/2.2 – senzorul de adancime

Blit-ul LED este pozitionat in partea dreapta a acestor senzori. Ei fiind pozitionati pe vertical. Camera principala poate sa filmeze in rezolutie maxima 4K cu 30 de frame-uri pe secunda.

Camera secundara este positionata in partea de sus a ecranului, pe centru. Ea fiind integrata in ecran. Aceasta are o rezolutie de 32MP si dispune de o apertura de f/2.2. Rezolutia maxima de filmare este FullHD, cu 30fps.

Bateria are o capacitate maxima de 4.500mAh si in plus, dispune de incarcare rapida de 45W. Astfel ca, aceasta poate sa fie incarcata in aproape o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.