Singur Acasa trece de la Pro TV la Antena 1 in 2021
Faimoasele filme Singur Acasa ar urma sa fie difuzate pentru prima data in ultimii 20 de ani pe alt post de televiziune decat Pro TV, conform informatiilor paginademedia.ro trilogia Singur Acasa se va vedea de anul acesta pe Antena 1.

Anul 2020 a fost ultimul an (cel putin momentan) in care filmele Singur Acasa au putut fi vizionate pe Pro TV insa vestea buna pentru fanii acestor filme este ca se vor putea viziona in continuare in Romania pe Antena 1.

Filmele Singur acasa au fost difuzate in fiecare an de catre Pro TV in perioada Craciunului, televiziunea avand audiente foarte ridicate datorita acestor filme clasice de Craciun.

Pentru cine nu este la curent cu aceste filme, acestea sunt cele trei filme Singur Acasa:

 • Singur Acasa (1990) cu Macaulay Culkin, Joe Pesci si Daniel Stern
 • Singur Acasa 2: Pierdut in New York (1992) cu Macaulay Culkin, Joe Pesci si Daniel Stern
 • Singur Acasa 3 cu Alex D. Linz, Olek Krupa si Rya Kihlstedt

Singur Acasa trece de la Pro TV la Antena 1 in 2021

Protagonistul primelor doua filme este Macaulay Culkin care a devenit celebru la o varsta frageda datorita acestor interpretari iar protagonistul celui de-al treilea film este Alex D. Linz.

Atat Pro TV cat si Antena 1 sunt disponibile in grilele tuturor operatorilor principali de televiziune prin cablu si satelit, astfel incat nu ar trebui sa ne afecteze aceasta modificare.

Anul trecut, de Craciun Antena 1 nu a difuzat productii impresionante, cel mai notabil film fiind Hobbitul: O calatorie neasteptata, difuzat in A doua zi de Craciun, de la ora 20:00.

Avand in vedere ca inca este devreme, informatia nu a fost confirmata inca de Antena 1 si nu au fost oferite informatii privind data si ora la care va fi difuzat fiecare film insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare.

Update 18.11.2021: Acesta este programul difuzarii filmelor Singur acasa de catre Antena 1:

 • Singur acasa – 4 decembrie, de la ora 20:00
 • Singur Acasa 2: Pierdut in New York – 11 decembrie, de la ora 20:00
 • Singur Acasa 3 – 18 decembrie, de la ora 20:00

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

 1. Acesta este programul difuzarii filmelor Singur acasa de catre Antena 1:

  Singur acasa – 4 decembrie, de la ora 20:00
  Singur Acasa 2: Pierdut in New York – 11 decembrie, de la ora 20:00
  Singur Acasa 3 – 18 decembrie, de la ora 20:00.

 2. În orice caz, îl vom revedea și în acest an, nu schimbă cu nimic faptul că va fi difuzat pe alt post, însă îți era întipărit în minte faptul că Home Alone=Pro TV. 🙂

 3. Un film pe care îl revăd, an de an, în apropierea Sărbătorilor, probabil. Au de pierdut cei de la Pro, că îl va difuza alticineva. Ok, anul trecut parcă s-a difuzat și pe Film Now, însă neavând parte de atâta promovare/reclamă, în acest sens, probabil și audiența a fost pe măsură. Acum, stă cu totul altfel treaba. Nu cred că se aștepta cineva la o asemenea mișcare.

  • Pe Film Now audienta nu poate fi nici pe departe la fel, deoarece este doar o extraoptiune si doar in reteaua Digi.
   Partea buna pentru consumatorul final este ca poate fi vizionat in continuare pe un canal TV care este, asemenea Pro TV, in toate grilele de programe.

 4. Mi-a placut foarte mult filmele Singur acasa 1 si 2, dar partile 3, 4 si 5 au fost dezastru. PRO TV daca vrea sa aibe audienta ar putea sa difuzeze mai multe filme de familie gen (nu trebuie sa fie legate de Craciun): Academia de Politie (toate partile), Doamna Doubtfire, Dr Dolittle, Masca (cu Jim Carrey), Ace Ventura 1 si 2, Matilda, Vineri (cu Ice Cube toate cele trei parti), Inapoi in Viitor, Juwanna Man, Sister Act etc. Sunt filme vechi care merita vizionate.

 5. Daca Singur Acasa se muta la Antena 1, Nea Marin Miliardar si Brigada Diverse se muta la Pro TV? Intreb pentru ca acesta este programul principalelor televiziuni comerciale din Romania in luna decembrie, in ultimii 25 de ani: Pro TV – Singura Acasa, iar Antena 1 – Nea Marin Miliardar si Brigada Diverse!

  Daca informatia se adevereste, tind sa cred faptul ca Pro TV a renuntat in a mai difuza seria Singur Acasa in luna decembrie tocmai pe motiv ca nu prea mai faceau audienta. Exista N platforme PPV / VOD unde poti urmari seria Singur Acasa la orice ora din zi si din nopate.

  Cum nici HBO nu mai rupe gura targului cu filmul surpriza, in premiera absoluta, din noaptea de revelion. Ca fapt divers ceea ce HBO Romania scoate pe taraba ca fiind premiera absoluta de la miezul noptii, pe la veciii nostri aceeasi premirea absoluta a rulat in urma cu cca 6 – 8 luni de zile.

  In anii trecuti TNT a difuzat in noaptea de revelion toata seria Mad Max, doar ca marea majoritate a publicului din Romania nu are educatia necesara si prefera aceleasi dejectii comerciale aruncate in piata de Antene si Pro-uri (Smiley, Nea Marin, Pepe, Varciu, Bartos, Jan de Craiova, Bendeac, Delia, Cosmin Selesi, Dan Negru, etc).

  • Anul trecut aproximativ 2.2 milioane de romani vizionau Singur Acasa, situand Pro TV pe primul loc la audiente, Antena 1 era pe locul 2 insa la mare distanta in ceea ce priveste numarul de telespectatori (cu 600.000 mai putini). Totusi, anul trecut eram in mijlocul pandemiei si erau restrictii, ceea ce a dus la un numar mai mare de telespectatori.

 6. Mai sunt și filmele Singur Acasă 4 și Singur Acasă 5: jaf de sărbători (care a avut premiera pe PRO TV în 2018) fiind difuzate doar ziua. Cele 2 Filme nu au fost difuzate pe PRO TV anul trecut și părerea mea este că nu vor putea fi difuzate pe Antena 1 (cele 2 filme au fost produse pentru televiziunea din America).