Vikingii: Valhalla – sezonul 3 Netflix
Netflix a adaugat pe 12 ianuarie sezonul 2 al unuia dintre cele mai vizionate seriale, Vikingii: Valhalla (Vikings: Valhalla – 2022). Primul sezon a fost lansat la finalul lunii februarie iar sezonul 2 a fost adaugat destul de repede.

Vikingii: Valhalla este o serie istorica de drama, un sequel al serialului de mare succes Vikingii, actiunea noului serial se petrece la 100 de ani dupa evenimentele din prima serie. Productia prezinta aventurile lui Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada si regelui Normandiei, William Cuceritorul.

Se stie inca de la lansarea primului sezon ca serialul va avea cel putin 3 sezoane, astfel incat ar trebui sa vedem cel putin sezonul 3. Totusi, reprezentantii Netflix se pot razgandi oricand in functie de audiente (nu ar fi prima data cand planul unui serial era pentru mai multe sezoane insa a fost anulat, un exemplu recent fiind 1899).

Nu a fost anuntata inca data lansarii sezonului 3 insa, cel mai probabil vom vedea primele episoade la finalul lui 2023 sau inceputul anului 2024.

Vikingii: Valhalla – sezonul 3 Netflix

Primele doua sezoane insumeaza 16 episoade iar din informatiile detinute pana in prezent, sezonul 3 va avea tot 8 episoade. Pe IMDb, serialul are o nota buna, 7.2 din aproximativ 42.000 de recenzii si ocupa locul 69 in topul IMDb al celor mai cunoscute seriale. Pe Netflix, ocupa primul loc in Romania in topul celor mai vizionate seriale, fiind urmat de Ginny si Georgia (locul 2, al carui sezon 2 a fost adaugat pe 5 ianuarie) si Caleidoscop (locul 3, miniserie noua adaugata pe 1 ianuarie).

Vikingii: Valhalla a fost nominalizat la un premiu Emmy datorita efectelor vizuale extraordinare dintr-un episod.
Desi nu se aproprie de succesul primului serial, Vikingii: Valhalla a atras destul de mult interes. Filmarile au fost efectuate in Irlanda.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre data lansarii sezonului 3 Vikingii: Valhalla. Pana atunci, voi ce parere aveti despre acest serial si despre sezonul 2? Doriti sa fie adaugate noi sezoane?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

  1. Un serial foarte,foarte bun.Merita sa fie realizate noi sezoane.Se simte amprenta lui Michael Hirst care a studiat mult istoria acelor vremuri iar regizorii reușesc ,cu maiestrie,sa ne transmită și noua emoția trăită de acele popoare în evoluția lor.Reusit serial și merita vazut!