Sanatate cu stil incepe la Prima TV
Pe Prima TV va incepe emisiunea numita Sanatate cu stil prezentata de Luciana Indre si dedicata tuturor celor care doresc un stil de viata sanatos, persoanelor care doresc sfaturi pentru a-si imbunatati sanatatea prin obiceiuri ignorate de multi.

Emisiunea Sanatate cu stil va fi disponibila pe Prima TV de sambata, 31 octombrie, incepand cu ora 10:00 si se va putea vedea in fiecare sambata.

Luciana Indre a prezentat o emisiune asemanatoare despre sanatate pe Look Medica, numita Agenda Look. Pe Look Plus a prezentat o alta emisiune, Un plus de informatie. In urma preluarii Prima TV de grupul Clever (care detine si posturile Look), o vom putea vedea pe Luciana Indre intr-o noua emisiune, Sanatate cu stil.

Luciana Indre mentioneaza urmatoarele in clipul de prezentare al emisiunii:
Prima bogatie a omului, cel mai frumos dar, mai buna decat toate. Spunem mereu ca sanatatea este valoarea suprema. Dar cum o transformam in stilul nostru de viata? Sunt Luciana Indre si va invit sa urmariti sfaturi practice pe intelesul tuturor. Recomandari ale adevaratilor specialisti si secrete impartasite din toata inima. Sanatate cu stil, va astept in fiecare sambata, doar aici, la Prima TV.

Sanatate cu stil incepe la Prima TV
In emisiunea Sanatate cu stil vom vedea invitati precum medici specialisti, esteticieni, nutritionisti, instructori de fitness sau psihologi.

Grupul Look detine si televiziunea Look Medica o televiziune despre sanatate pe care putem vedea emisiuni precum Agenda Look, Profil de medic sau Abecedar Medical. Materialele preluate de lookmedica.ro trebuie sa fie publicate anterior pe blogul Comunicate Medicale.

Reamintim ca Prima TV a anuntat o alta emisiune noua, de sambata, 31 octombrie, numita Epic Show. Sanatate cu stil este a doua emisiune noua anuntata de Prima TV in urma preluarii de catre Clever Business Transilvania.

Voi ce parere aveti despre noua emisiune prezentata de Luciana Indre? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. „Sănătate cu stil” nu este o emisiune nouă. A început în 2015 și a fost prezentată de Eugenia Foarfecă (acum, ea a plecat la Aleph). Formatul este, în linii generale, același.