Sarlatanul si A doua tinerete – sezonul 2 – AXN
In acest material va vom recomanda cateva seriale si filme ce vor fi difuzate in luna august pe posturile AXN si Diva.

AXN
Sarlatanul – sezonul 2 – din 17 august, de la ora 21. Charlie Haverford (Sarlatanul) are in continuare viziuni. Una din aceste viziuni il convinge pe sarlatan sa returneze banii familiei Marks. Rita incearca sa ajunga la o intelegere cu politia pentru a nu fi acuzata de o crima  pe care nu a comis-o impotriva unui rival. Dupa cum ne amintim, Rita a fost arestata in locul fiului ei. Tot Rita va incerca sa isi construiasca o reputatie in inchisoare. La finalul primului sezon, sarlatanul a lasat familia Marks in haos, Charlie si Linda furand banii familiei Marks.

A doua tinerete – sezonul 2 – din 23 august, de la ora 23. In acest serial este vorba despre o planta magica numita fantana tineretii care transforma vietile locuitorilor unui oras. In al 2-lea sezon, vietile locuitorilor acelui oras merg mai departe pana in momentul in care vestea despre acea planta ajunge si la alti oameni din alte orase care vin sa vada si ei acea planta miraculoasa. In acel moment apar controversele intre localnici care cred ca planta este o minune a divinitatii si turisti care considera ca planta are legatura cu stiinta. Se vor descoperi alte proprietati miraculoase ale plantei ce vor fi incredibile.

Sarlatanul si A doua tinerete – sezonul 2 – AXN

Diva
Avanpostul – sezonul 3 – din 28 august, in fiecare zi de sambata, cate 2 episoade de la ora 20. Avanpostul este un serial de fantezie. In sezonul 3, Tobin are succes in misiunea lui de salvare iar armata lui Yavalla creste in timp ce avanpostul se pregateste de lupta. Talon si Zed se vor afla in fata unui adevar crunt atunci cand avanpostul cade, acestia vor gasi aliati.

Hudson si Rex – din 31 august – in fiecare  zi de marti, la ora 21. La 3 ani dupa ce Charlie si Rex devin parteneri in timpul unei cautari a unui criminal care a scapat, acestia sunt luati prizonieri.

Postul de televiziune Diva va difuza 3 filme interesante de investigatie in care o vom vedea pe actrita Taylor Cole jucand fabulos in rolul lui Ruby Herring. Aceste 3 filme vor fi difuzate in zilele de 1, 8 si 15 august, de la ora 16.

Pe 8 august va fi difuzat filmul Cazurile lui Ruby Herring: Cu ultima suflare (2019). In acest film, Ruby va investiga alaturi de detectivul Jake Kilian un accident auto in care este si o victima. Dupa inchiderea cazului, Ruby gaseste informatii care dovedesc ca rezolutia cazului nu este corecta.

Cazurile lui Ruby Herring :Predictie, crima (2020) – 15 august, de la ora 16. In acest film, Ruby si Jake vor redeschide un caz de crima petrecuta acum 5 ani in care a fost implicat un medium iar Ruby gaseste noi probe.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.