Inedit TV devine canal generalist
Televiziunea Inedit TV isi modifica structura de programe, conform solicitarii aprobate astazi in cadrul sedintei CNA, devenind un canal generalist.

ITV HD se prezinta ca o televiziune generalista care doreste sa fie o sursa de informatie si divertisment. Canalul este disponibil atat in format SD cat si in format HD (1080i) si se afla in lista de programe must carry a anului 2020.

Inedit TV (ITV) este disponibil in format HD si live, gratuit, pe site-ul oficial inedittv.ro. Tot online sunt disponibile inregistrarile emisiunilor TV. Televiziunea este detinuta de interpretul roman de muzica populara Marin Cornea (95%), care a incercat in trecut si lansarea televiziunii Cornea TV insa solicitarea pentru licenta audiovizuala a fost respinsa. Anghel Stefana detine restul de 5% din Inedit TV.

Inedit TV devine canal generalist

Pe Inedit TV putem viziona emisiuni precum Istoria medicinei; Lumea de azi, lumea de maine; Interes legitim; Dor de cantec romanesc; Casa din Betania; John Militaru Ministry; ABC-ul credintei; Renovatio; Momente de relaxare; Interesant. Nu?; Kids Fashion TV; Realitatea Rurala; Hituri muzicale; Petreceti cu noi.

Marin Cornea a avut si o emisiune disponibila timp de aproximativ 7 ani pe OTV si DDTV numita La Hanu’ lui Nea Marin.

Luis Lazarus va avea emisiunea Luis Lazarus Live pe Inedit TV

Odata cu aceste modificari, Luis Lazarus va reveni la TV cu emisiunea Luis Lazarus Live, o emisiune interactiva cu invitati de marca si live-uri de exceptie, conform reprezentantilor postului. Luis Lazarius Live se va vedea pe Inedit TV miercuri si vineri de la ora 20:00 iar joi si sambata de la ora 06:00 (reluare). Durata unei editii va fi de o ora si jumatate.

Luis Lazarus a detinut televiziunea Zeus TV, a carei licenta a fost retrasa in 2013, dupa ce televiziunea nu a mai emis timp de peste 90 de zile.

Daca ati urmarit Inedit TV, ce parere aveti despre acest program si de emisiunile difuzate?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

 1. Foarte mulțumită de emisiunea” istoria medicinei”
  Felicitari realizatorului si invitatilor!
  O remarca: în momentele în care vorbește cineva și peste intervine altcineva, am observat de fiecare data un ecou deranjant!

 2. Salut tuturor…
  De ceva vreme nu mai apare in canalele TV postul Inedit tv , fiind dat ca „Serviciul indisponibil ” . Menționez că recepția tv e al Digi tv cablu . ( Zona nord a jud. Cluj )

 3. Inedit Tv este transmis HD de INES IPTV inca de anul trecut. A devenit canal generalist inca din 2018, cand a avut o tentativa de rebranding in ITV HD. S-a mai scris despre asta in trecut pe mai multe site-uri de media

 4. Nici naiba nu se uita la aceste canale de umplutura,raman la parerea ca digi are ce-a mai slaba grila de programe,2021 bate la poarta si avem televiziuni care majoritatea emit sd ,slab slab slab !

 5. Inedit TV nu este în HD la nici-un operator .
  Nici nu am auzit că s-ar fi lansat varianta HD
  .
  Cât despre emisiunea ,,La Hanul lui Nea Marin” , aceasta este /a fost (nu mai știu exact dacă mai este sau nu) și pe Inedit TV

  • Din cate stiu, postul Inedit TV a fost vandut de firma SC Marin Cornea Impex SRL catre firma SC Inedit TV SRL, aceasta din urma fiind detinuta in proportie de 95% tot de Marin Cornea. Deci, este detinuta de aceeasi persoana.
   Cat despre profilul generalist, ai dreptate, insa CNA astazi a aprobat modificarea grilei de programe.

 6. Un canal de umplutura in care era venerat la maxim Sf. Marin Cornea cu minunile lui de medicamente miraculoase.
  Oare pentru Covid a descoperit ceva?