Scena deschisa si Saptamana unu la unu – Digi 24 si Digi FM
Postul de televiziune Digi 24 lanseaza o noua emisiune podcast numita Scena deschisa. Scena deschisa va fi o emisiune saptamanala, in fiecare sambata, si va fi prezentata de vedetele postului. Prima editie va incepe sambata, 19 martie, de la ora 23 si va fi prezentata de Teodora Tompea, avand-o ca invitata pe Adelina Pestritu.

Emisiunea Scena deschisa va avea durata de 60 de minute si se va desfasura intr-o atmosfera relaxanta, moderatorii vor incerca sa afle de la invitatii lor lucruri interesante. In cadrul emisiunii vor fi invitate personalitati din diverse domenii.

Teodora Tompea spune despre noua emisiune ca va fi o emisiune ce ii va surprinde pe toti.  Scena deschisa va fi prezentata de aproape toate vedetele postului Digi 24, cum ar fi: Anca Dumitrescu, Ioana Ciurlea, Oana Zamfir, Simona Taranu si altii.

Pe langa Adelina Pestritu, in cadrul emisiunii Scena deschisa vor veni in fata telespectatorilor urmatoarele vedete: Florin Piersic Jr., Gelu Duminica, Emil Drobovolschi,  preotul Vasile Ioana si altio.

Emisiunea podcast Scena deschisa va fi disponibila si pe site-ul televiziunii Digi 24, sectiunea Emisiuni. Reamintim ca Digi 24 a implinit 10 ani de emisie pe data de 1 martie 2022 si este prima televiziune de stiri ce apartine unei companii de cablu. Digi 24 se afla in lista must carry si in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, IPTV sau DTH de la noi din tara.

Scena deschisa si Saptamana unu la unu – Digi 24 si Digi FM

Postul de radio Digi FM anunta ca incepand de sambata, 19 martie, de la ora 13, va lansa o noua emisiune. Emisiunea se numeste Saptamana unu la unu, urmand sa fie moderata de Catalin Nunu si Robert Kiss.

Saptamana unu la unu va dezbate evenimentele importante prezentate in cadrul buletinelor de stiri. Robert Kiss a declarat despre emisiune ca vor fi analizate informatii care ne influenteaza viata de zi cu zi, evenimente ce vor scrie o pagina de istorie sau evenimente care ridica o serie de intrebari.

Digi FM apartine companiei RCS & RDS si se poate receptiona in mai toate orasele mari ale Romaniei cum ar fi: Bucuresti, Constanta, Cluj, Craiova, Brasov si alte orase.
Digi FM are licenta generalista.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU