Arcane – sezonul 2 Netflix
Arcane: League of Legends este una dintre ultimele serii animate adaugate pe Netflix iar pana acum recenziile primite sunt foarte bune.

Primele 3 episoade ale seriei animate Arcane au fost adaugate acum 2 zile iar primul sezon are un numar total de 9 episoade. Urmatoarele 3 episoade vor fi adaugate pe 16 noiembrie iar ultimele 3 din primul sezon vor fi disponibile din 20 noiembrie.

Arcane prezinta balanta delicata dintre Piltover, un oras bogat si suburbiile din Zaun. Tensiunea dintre cele doua orase creste in urma crearii hextech (o modalitate prin care energia magica din Piltover poate fi controlata) si a unui nou drog din Zaun care transforma oamenii in monstri.

Arcane a fost apreciat atat de fanii jocului League of Legends (LoL) dar si de persoanele care nu au cunostinte despre acest univers.

Vocile personajelor sunt interpretate de actori precum Shohreh Aghdashloo (nominalizata la un premiu Oscar cu House of Sand and Fog – 2003), JB Blanc (a inrepretat rolul doctorului Barry Goodman in serialele de succes Breaking Bad si Better Call Saul), Miles Brown (Black-ish – 2014), Remy Hii (Marco Polo – 2014), Mia Sinclair Jenness (Orange Is the New Black – 2013), Josh Keaton si altii.

Arcane – sezonul 2 Netflix

Astazi, serialul animat Arcane se afla pe primul loc in Top 10 serii in Romania si pe locul 4 in Top 10 in Romania. De asemenea, pe IMDb a obtinut o nota foarte mare si anume 9.4 din aproximativ 7.000 de recenzii. Daca isi va mentine nota pe IMDb, va fi inclus in topul IMDb al celor mai bune serii din toate timpurile, pe una dintre primele 10 pozitii. In prezent, cel mai bun loc ocupat de o serie animata este 14, pozitie pe care se afla Rick si Morty, avand nota 9.2 din aproximativ 441.000 de recenzii.

Pana la momentul publicarii acestui articol, reprezentantii Netflix nu au confirmat daca serialul animat Arcane va fi reinnoit cu sezonul 2 insa avand in vedere interesul generat si recenziile bune primite pana acum, sunt sanse mari sa vedem mai mult de 9 episoade. Insa, probabil va conta si modul in care se va termina primul sezon.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii despre posibilitatea lansarii sezonului 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.