Schimbari in managementul Pro TV / TVR si Telekom Sport
In acest material vom mentiona informatii despre ultimele schimbari la nivel de management in cadrul posturilor Pro TV si TVR.

Conform PaginadeMedia, Vlad Enachescu va conduce departamentul sport din cadrul trustului Pro TV. Vlad isi va incepe mandatul de la 1 decembrie 2021.

Vlad Enachescu a fondat posturile de sport Telekom Sport el ocupand functia de director general timp de 11 ani. In trecut, a condus si departamentul sport din cadrul Societatii Romane de Televiziune. A lucrat la TVR din 1995 pana in 2008, din 2008 pana in 2010 a lucrat pentru Telesport iar din 2010-2021 pentru Telekom Sport.

Conform site-ului Telekom Sport, managerul clubului FCSB (fost Steaua Bucuresti), Mihai Stoica, a intrat in echipa Telekom Sport ca analist sportiv. MM Stoica a fost prezent ieri in cadrul emisiunii Sport Report prezentata de Dan Udrea si difuzata de Telekom Sport de la ora 20:30.

In echipa de analisti sportivi de la Telekom Sport mai fac parte si alti fotbalisti de renume sau oameni din lumea fotbalului, printre care enumeram: Cornel Dinu (fost jucator la clubul Dinamo Bucuresti), Ioan Andone, Florin Raducioiu, Nicolae Dica (fost jucator Steaua Bucuresti), Marius Bilasco, Andrei Vochin si altii.

Reamintim ca posturile Telekom Sport sunt administrate de Clever Media, companie care detine si alte posturi de sport concurente Telekom Sport, si anume Look Sport. Licentele TV ale posturilor Telekom Sport au fost cumparate de compania Orange Romania care inca nu a introdus in grilele platformelor sale aceste posturi si nici nu au anuntat daca vor rebrandui sau inchide televiziunile sportive.

Schimbari in managementul Pro TV / TVR si Telekom Sport
Societatea Romana de Televiziune si Radio are noi sefi dupa cum urmeaza:

  • Noul sef al posturilor de televiziune este Dan Turturica; a lucrat in presa scrisa la Libertatea si in televiziune (ultimul post TV pentru care a lucrat Dan Turturica este Digi 24, detinut de compania RCS & RDS / Digi)
  • Seful Radioului Public este Razvan Dinca, fost director al Operei Nationale Bucuresti
  • Din conducerea Radioului Public mai face parte si Radu Herjeu, fost membru CNA.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU