Calatoria 2: Insula Misterioasa – film Warner TV
In acest material vom detalia cele mai interesante filme difuzate de postul Warner TV la sfarsitul lunii septembrie si in luna octombrie.

Hudson Hawk (1991) – 26 septembrie, ora 20:35. Hudson Hawk (Bruce Willis) este un hot celebru de obiecte de arta. Dupa ce isi petrece 10 ani in puscarie, iese si isi propune sa nu mai intre niciodata insa destinul sau nu este de acord.

Un cuplu foarte bogat, Minerva (Sandra Bernhard) si Darwin Mayflower (Richard E. Grant) il santajeaza pe Hudson sa fure pentru ei trei obiecte facute de Leonardo DaVinci, daca nu fura aceste obiecte prietenul lui va fi ucis.

El accepta sa fure cele 3 obiecte insa lucrurile se complica atunci cand o tipa frumoasa pe nume Anna (Andie MacDowell), o politista de la CIA, este trimisa de Vatican sa impiedice orice tentativa de furt a celor trei obiecte extrem de valoroase.
Filmul Hudson Hawk are durata de o ora si 40 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Journey 2: The Mysterious Island / Calatoria 2: Insula Misterioasa (2012) – 1 octombrie, ora 20. Un tanar aventurier, Sean Anderson (Josh Hutcherson) primeste un mesaj codat in care i se spune ca bunicul sau este naufragiat pe o insula plina de comori, insa care are un vulcan ce va erupe in cateva zile.

Sean, impreuna cu tatal sau vitreg (un pilot de elicopter) si fiica sa, se duc sa il salveze pe bunic. Ajunsi pe acea insula, cei 4 au parte de aventura vietii lor.
Filmul Calatoria 2: Insula Misterioasa are durata de o ora si 34 de minute, pe IMDB a obtinut nota 5,7.

Tarzan the Ape Man / Tarzan – Omul maimuta (1981) – 22 octombrie, ora 20. Filmul spune povestea de dragoste dintre o fata frumoasa si manierata si omul maimuta Tarzan, crescut de gorile in jungla.

Jane Parker (Bo Derek) il insoteste pe tatal ei intr-o expeditie alaturi de un grup in jungla. Acolo, membrii grupului sunt luati ostatici de salbatici. Tarzan (Miles O’Keeffe) o vede pe Jane si o salveaza iar de atunci, intre cei doi se naste o dragoste la prima vedere.
Filmul Tarzan – Omul maimuta are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a obtinut nota 3,4.

Warner TV apartine companiei Warner Bros Discovery si se afla in grilele de baza ale celor mai mari companii de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.