Minunata lume noua si noutatile lunii martie pe Netflix
In prima luna a primaverii, Netflix aduce multe filme si seriale pentru abonatii sai. In acest material va vom prezenta o parte din surprizele pregatite de Netflix cinefililor in luna martisorului.

Un serial foarte asteptat este Orizontul Rosu (Sky Rojo – din 19 martie), despre care a fost publicat un articol separat pe media-max.ro, acest serial este facut de creatorii serialului de mare succes Fabrica de Bani (La casa del papel).

Minunata lume noua (Brave New World – 2020 – din 1 martie). Rezumat: un strain rebel soseste in orasul Noua Londra iar cetatenii incep sa se indoiasca de legile create si aplicate in orasul pe care l-au crezut perfect.

Vom vedea sezonul 2 al serialului Minunata lume noua?
Acest serial a fost anulat dupa primul sezon, astfel incat nu vom putea viziona episoade noi.

Bucuria cuvintelor (sezonul 5, din 2 martie). In acest serial, cei mici sunt invitati de  animalutele Franny, Balley, Kip, Lulu si Tilly  sa invete cuvinte noi in limba engleza prin dans si muzica. Acest serial este un serial pentru intraga familie.

Tupeu (Moxie – din 3 martie). Povestea filmului, pe scurt: o fata de 16 ani mai timida este incurajata de o prietena si colega de scoala mai tupeista sa scoata o revista scolara  anonima in care este dezvaluit sexismul din scoala.

Oraselul Fantomelor (din 5 martie). Cei mici fac cunostinta cu Clubul Fantomelor.

In umbra santinelei (Sentinelle – din 5 martie). O femeie militar din armata franceza este trimisa in orasul de bastina dupa ce a participat la o misiune. Dupa ce sora ei este ranita, combatanta franceza isi va razbuna sora.

Bombay Rose (Trandafirul din Bombay – din 8 martie). Filmul arata cum povestea de dragoste dintre 2 tineri este pusa la incercare din cauza convingerilor religioase diferite.

Minunata lume noua si noutatile lunii martie pe Netflix

Visuri pe Patine (din 15 martie). Desi Kayla este o patinatoare talentata, ea este nevoita sa renunte la pasiunea ei pentru a-si urma familia, care decide sa il sprijine pe fratele geamanal Kaylei, Mac, sa devina jucator de hochei.

Octonautii si cercul de foc (din 30 martie). Vulcanii erup si provoaca dezastre in ocean, astfel octonautii fac echipa pentru a salva vietuitoarele acvatice.

Netflix a pregatit si alte noutati ale lunii martie, precum:
The Flash – sezonul 7, din 4 martie
The Blacklist – sezonul 8, din 7 martie
Mariposa  – din 5 martie.

Netflix este cea mai mare platforma de streaming online, in 2020 a depasit peste 200 de milioane de abonati si este una dintre cele mai utilizate platforme in tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.