Casa Zurli – emisiune noua pentru copii pe Antena 1
Antena 1 va difuza o noua emisiune pentru copii numita Casa Zurli, productie proprie Antena 1. Toti parintii cunosc Gasca Zurli avand in vedere cantecele pentru copii foarte cunoscute facute de ei, precum:

  • Am o casuta mica
  • Vreau sa fiu om mare
  • Buna dimineata
  • Luna
  • Eu iti dau un zambet

Gasca Zurli organizeaza si evenimente (inclusiv online), petreceri private si multe alte activitati.

In fiecare zi de duminica dimineata, incepand cu ora 10:00, pe Antena 1 vom putea vedea Gasca Zurli in cea mai noua emisiune pentru copii unde vor fi descrise solutiile celor mai frecvente probleme cu care se intalnesc parintii, activitati distractive, toate imbinate cu famimoasele cantece Zurli. Premiera emisiunii va fi duminica, 11 octombrie 2020.

Mirela Retegan este fondatoarea Gasca Zurli. Exista si aplicatia de mobil Gasca Zurli pe care gasim o diversitate de continut pentru copii, inclusiv serialul lansat recent online, Farsele lui Tura Vura.

Casa Zurli – emisiune noua pentru copii pe Antena 1
In emisiunea Casa Zurli vom putea vedea personaje indragite precum Tanti prezentatoarea, Fetita Zurli, Baietelul Zurli, Vrajitoarea Tura Vura, Truli, Zdranganel si multe altele.

Din 14 septembrie Gasca Zurli a lansat Matinalul Zurli, disponibil live pe Facebook si Youtube, de luni pana vineri de la 07:00 la 09:30, dand trezirea copiilor cu activitati de inviorare si activitati matinale pentru copii. Ultima emisiune live (Micul Dejun – Matinalul Zurli) a fost lansat astazi.
Canalul oficial YouTube Gasca Zurli are 1.42 milioane de abonati.

1, 2, 3 si afli tot ce vrei! este o alta emisiune noua pentru copii, a avut premiera pe 3 octombrie si se poate viziona pe TVR 1 in fiecare sambata de la ora 8:30.

Tot duminica, pe Antena 1 vom putea viziona urmatoarele emisiuni:

  • Te cunosc de undeva – 13:30
  • Chefi la cutite – 16:45
  • iUmor – 20:00
  • X-Factor – 22:30

Pe Antena 1, duminica la ora 11:00 vom putea viziona filmul artistic Ultimul razboinic al aerului (The last airbender – 2010) si in reluare luni la ora 01:00.

Update 11.02.2021: Gasca Zurli revine pe Antena 1 cu un nou sezon, duminica, 14 februarie, de la ora 10:00, cu o editie noua in fiecare duminica;

Update 06.10.2021: Gasca Zurli revine la Antena 1 cu sezonul 3 din 10 octombrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII