Motorvision si MyZen TV – codate in grila Vodafone
Operatorul de telecomunicatii Vodafone a facut saptamana trecuta cateva modificari in grila, pe care le vom detalia in acest articol. Posturile MyZen HD si Motorvision SD/HD au fost codate, astfel incat nu mai pot fi receptionate in cele doua pachete principale dar nici in extraoptiunea Sport.

Motorvision difuzeaza comperitii sportive si documentare despre vehicule cu motor.
MyZen TV ofera telespectatorilor sai metode de relaxare. Aceste 2 canale se aflau in pachetul TV Complet si in extraoptiunea Sport. Nu avem inca informatii daca aceste canale vor fi scoase din grila sau daca se va face o noua extraoptiune.

Tot saptamana trecuta, Vodafone a eliminat din grila variantele SD ale posturilor: E! Enterteainment SD (pozitia 54, a ramas varianta HD), Fashion TV (pozitia 56, a ramas varianta HD), FilmBox Extra SD (pozitia 144, a ramas varianta HD), Trace Sport Stars SD (pozitia 213, a ramas varianta HD) si Mooz Dance SD (pozitia 613, a ramas varianta HD).

Cu toate ca Mooz Dance se afla in lista must carry (posturi libere la retransmisie), compania Vodafone il are prezent intr-un pachet superior. Pentru a-l receptiona, abonatii sunt nevoiti sa ceara un smartcam sau un receptor.

Motorvision si MyZen TV – codate in grila Vodafone

Tot recent au fost lasate libere pentru vizionare (fara a avea nevoie de cam sau receptor) posturile Animal Planet HD si Etno TV HD. Au fost introduse noi posturi locale / regionale,  dupa cum urmeaza: Digital 3 (regional pentru abonatii din judetul Harghita) si Mondo TV (post regional pentru judetul Hunedoara).

Cu toate ca aceste canale regionale sunt introduse pe o frecventa nationala (sunt prezente in grila nationala), ele nu pot fi vizionate de toti abonatii Vodafone din intreaga tara. Singurele posturi regionale ce pot fi vizionate de toti abonatii Vodafone sunt posturile regionale ale Societatii Romane de Televiziune.

De curand, Vodafone a facut o alta modificare a grilei digitale, a scos postul 4k Insight TV si a introdus Prima Sport 5. Vodafone este singura companie de cablu care are in grila Prima Sport 5 HD.

Reamintim ca Vodafone a trimis luna aceasta instiintari catre abonati in care erau anuntati ca incepand cu 1 decembrie 2022 abonamentele serviciilor fixe vor suferi unele modificari.

Update 10.01.2023: Motorvision si MyZen TV au fost eliminate din grila;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. Un lucru bun la Vodafone Romania, bravo 🙂
  Canalale SD trebuie sa dispara cu totul de la toti operatorii de cablu
  Banda care va ramane libera sa o foloseasca Vodafone Romania pentru viteza de download 1GB/s cat si upload marit la tot nivelul national.
  Poate in viitor firma mama din UK care a fost vanduta catre o alta firma terta, va cumpara tot grupul Vodafone din Europa inclusiv Romania si atunci vor mari atat downloadul cat si uploadul de la 10 gb/s in sus, ar fi super

  Bravo inca o data Vodafone Romania 🙂

 2. in momentul de fata in Tv complet sunt incluse canalele de sport din optiunea Sport , mai putin Fight Box, |My Zen, Motorvision sd/HD care se regasesc in continuare in optiunea Sport(a nu se confunda cu extrasport, la unii clienti apare aceasta optiune pe contract = este vorba despre canalele care au ramas din optiunea Sport in Tv Complet)

 3. cele 2 canale se regasesc in continuare doar in optiunea Sport (MyZen HD si Motorvision SD/HD), a nu se confunda cu situatia in care clientii au pe contract Tv Complet + Extrasport si nu Sport