Scoala de fete Alrawabi – Netflix
Scoala de fete Alrawabi (AlRawabi School for Girls) este una dintre cele mai noi mini-serii pregatite de Netflix. Aceasta este a doua productie araba Netflix Original, prima fiind Jinn (2019). Jinn a primit recenzii foarte slabe, pe IMDB a obtinut nota 3.5 din aproape 10.000 de recenzii.

Mini-seria de drama prezinta povestea unei liceene care, dupa ce este tachinata de colegi, formeaza un grup pentru a planui razbunarea perfecta impotriva agresorilor.
Scoala de fete Alrawabi descrie sentimentele si trairile fetelor de liceu care trec prin bullying intr-o perioada critica a vietii lor.

Scoala de fete Alrawabi atinge un subiect de actualitate si anume bullyingul din scoli iar scopul acestei productii este de a rezona cu fetele care trec prin aceasta perioada a vietii. In aceasta mini-serie se pune accent pe provocarile intampinate de fetele de liceu iar majoritatea membrilor care au contribuit la aceasta productie sunt femei, pentru ca Scoala de fete Alrawabi sa fie descrisa cat mai bine din perspectiva femeilor.

Scenaristii seriei sunt Tima Shomali si Shirin Kamal iar regizorul este Islam Al Shomali.
In serial vom vedea actori precum Salsabiela A., Joanna Arida, Yara Mustafa, Rakeen Saad (3000 de nopti – 2015), Noor Taher (The Stoning of Soraya M. – 2008, Infidel – 2019), Sameera Asir (Dégradé – 2015), Andria Tayeh, Faris Al Bahri (a interpretat rolul lui Naji in productia Netflix Jinn) si Abood Abu Jaafar.

Scoala de fete Alrawabi – Netflix

Mini-seria Scoala de fete Alrawabi are 6 episoade si va fi disponibila pe Netflix din 12 august 2021.

Gateste cu Paris Hilton – din 4 august pe Netflix

Netflix va adauga pe 4 august o productie care o are in prim plan pe Paris Hilton. Desi poate parea ca fiind un show de gatit, Gateste cu Paris Hilton este mai mult un show de divertisment in care vedeta poate fi vazuta intr-o ipostaza ciudata pentru unii, aceea de bucatareasa.

Noul show a avut la baza videoclipul postat de Paris Hilton pe contul YouTube acum aproximativ un an numit tot Cooking with Paris, un videoclip care a avut succes (are aproape 5.200.000 de vizualizari pe YouTube) si care a generat raspunsuri din partea unor chefi cunoscuti.

Primul sezon al seriei Gateste cu Paris Hilton va avea 6 episoade iar Paris Hilton va avea invitati cunoscuti precum Kim Kardashian West, Demi Lovato, Saweetie si altii.

Update 18.01.2022: Show-ul Gateste cu Paris Hilton (Cooking with Paris) a fost anulat de Netflix dupa primul sezon;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII