Scrisoarea de adio – serial turcesc Acasa
Scrisoarea de adio (Veda Mektubu / Farewell Letter – 2023) este unul dintre serialele turcesti difuzate in prezent de Acasa, aceasta este o serie de drama ce a captivat atat telespectatorii din Turcia cat si pe cei din Romania.

Rezumat Scrisoarea de adio

Serialul prezinta intamplarile ce au loc dupa ce copiii unor fosti iubiti se indragostesc si ei la randul lor, parintii lor despartindu-se din cauza unei scrisori.

Primul episod arata intalnirea dintre Asli (Rabia Soytürk) si Mehmet (Emre Kivilcim). In tineretea ei, Alanur (Nurgül Yesilçay) alege dragostea in detrimentul carierei. Ea lupta pentru iubire desi acest lucru inseamna sa se impotriveasca familiei si tatalui sau.

Ziya (Selim Bayra) o paraseste pe Alanur intr-un moment greu, ceea ce o face pe aceasta sa nu mai simta nimic. In urma acestor evenimente, Alanur este de acord cu nunta aranjata de tatal sau, astfel avand doua fiice.

Neregasindu-se in prima fiica, Beste (Hazar Motan), ea isi pune sperantele in a doua fata, Asli, care va face alegerile pe care Alanur nu a putut sa le faca, vizitand locuri pe care si-ar fi dorit si ea sa le viziteze in tinerete. Alanur este foarte mandra atunci cand Asli este acceptata la una din universitatile de prestigiu din Franta.
Ziya se casatoreste cu Seher (Bennu Yildirimlar), aceasta fiind indragostita de el de tanara.

Scrisoarea de adio – serial turcesc Acasa

In acest serial ii putem vedea pe Rabia Soytürk (Persona – 2018), Emre Kivilcim (Elif – 2014), Hazar Motan (Orphan Flowers – 2015), Ümmü Putgül (61 Days – 2016), Hakan Karsak (Butterflies – 2018, Ivy – 2015), Nurgül Yesilçay (Furtuna pe Bosfor – 2014), Selim Bayraktar (Suleyman Magnificul – 2011), Bennu Yildirimlar (The Wild Pear Tree – 2018) si altii.

Acasa difuzeaza Scrisoarea de adio de luni pana vineri, de la ora 22:00, se poate vedea si in reluare in aceleasi zile de la ora 09:00. In Turcia, serialul a avut 24 episoade difuzate anul trecut insa in Romania numarul episoadelor este mai mare din cauza reclamelor.

Pe IMDb serialul a obtinut nota 6.3 din 483 recenzii. Serialul a fost apreciat de fanii serialelor turcesti datorita scenariului.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.