Starea vremii si-a iubirii / O iubire ca-n afaceri – Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre doua seriale sud-coreene ce vor fi disponibile in curand pe Netflix.

Forecasting Love and Weather (numit si Meteorological Administration People: Office Romance Cruelty) / Starea vremii si-a iubirii – din 20 martie. Acest serial spune povestea de dragoste dintre doi tineri care lucreaza la o statie meteorologica.

Jin Ha Kyung (Parc Min-Young) este o tanara linistita si duce o viata plictisitoare la fel ca munca sa de birou. Lee Shi Woo (Song Kang) lucreaza tot la statia de meteorologie ca si  Jin.

In serial vom vedea actorii Park Min-Young (Healer – 2014), Song Kang (Casa, dulce casa – 2020), Bak Yoon, Kim Mi-Kyung (The Master’s Sun – 2013, It’s Okay to Not Be Okay – 2020), Yura, Bae Myung-Jin si altii.

Serialul Starea vremii si-a iubirii are un sezon cu 16 episoade, durata fiecarui episod este de o ora. A fost lansat in Coreea de Sud pe 12 februarie 2022 iar pe IMDb a obtinut nota 7.

Starea vremii si-a iubirii / O iubire ca-n afaceri – Netflix

A Business Proposal (numit si The Office Blind Date) / O iubire ca-n afaceri – din 28 martie. Tanara Ha-ri (Se Jeong Kim) trebuie sa se duca la o intalnire aranjata si ea se deghizeaza pentru a speria pretendentul. Insa, Ha-ri descopera ca acel pretendent pe care ea vrea sa il sperie este chiar seful ei de la birou, care doreste sa ii devina sotie.

Ha-ri este o tanara sufletista care nu are noroc in dragoste. Kang Tae Mu (Ahn Hyo Seop), seful lui Ha-ri, este un tip bogat si arogant.

Din distributia serialului fac parte actorii Ahn Hyo-Seop (Dr. Romantic – 2016, Eobiseu – 2019), Se-Jeong Kim (Tu esti vinovatul! – 2018), Seol In-ah (Strong Girl Bong-soon – 2017), Min-Kyu Kim (Because This Is My First Life – 2017, Snowdrop – 2021) sau Hyun-sook Kim (Are You Human Too? – 2018, 200 Pounds Beauty – 2006).

Serialul O iubire ca-n afaceri are un sezon cu 12 episoade, fiecare episod are in medie o durata de o ora. A fost lansat in Coreea de Sud pe 28 februarie 2022 iar pe IMDb a obtinut nota 9.

Update 07.04.2022: Serialul O iubire ca-n afaceri s-a lansat pe 4 aprilie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU