Se7en / Comisarul Harry – Warner TV
In acest material vom detalia filmele de actiune ce vor fi difuzate in luna februarie pe postul Warner TV. Televiziunea propune in fiecare vineri seara filme de actiune ce au in componenta lor actori celebri.

Se7en (1995) – 4 februarie, ora 22:10. Filmul Se7en spune povestea  unui criminal cu o minte sclipitoare si a doi detectivi criminalisti, care vor sa prinda criminalul cu orice pret. Cei doi detectivi sunt Somers (Morgan Freeman), un detectiv care se apropie de pensionare si doreste ca ultimul caz al sau sa fie incheiat cu succes, si Mori (Brad Pitt) un detectiv tanar putin cam nepasator.

Criminalul pedepseste victimele pentru ca acestea au comis cele 7 pacate capitale. Crimele se petrec intr-un oras fara nume in care vremea este mai mereu posomorata.
Filmul Se7en are durata de doua ore si 7 minute iar pe IMDb a primit nota 8,6. A fost nominalizat la un premiu Oscar si se afla pe locul 20 in topul filmelor IMDb din toate timpurile.

Dirty Harry / Comisarul Harry (1971) – 11 februarie, ora 22:10. Harry Callahan (Clint Eastwood) este inspector de politie. El rezolva toate cazurile cu ajutorul pistolului. Despre codul penal Harry are impresia ca este prea bland cu criminalii asa ca el intai trage si abia dupa aceea aresteaza criminalul.

Filmul Comisarul Harry a adus cele mai mari incasari din acea perioada. Are durata de o ora si 42 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,7.

Se7en / Comisarul Harry – Warner TV

Blood and Wine / Sange si Vin (1996) – 18 februarie ora 22:30. Alex (Jack Nicholson) are mari probleme familiale dar si in afaceri. Alex are o sotie alcoolica si un fiu care il uraste. Menajera casei, Gabriela (Jennifer Lopez), ii spune lui Alex ca intr-o casa in care a lucrat in trecut se afla un colier de milioane de dolari. Pentru a-si salva afacerea, el hotaraste sa fure colierul si astfel cere ajutorul unui hot care este pe moarte.

Cand Alex crede ca lucrurile merg bine, sotia sa incearca sa il impiedice sa fure colierul deoarece ea crede ca Alex are o relatie extraconjugala.
Filmul Sange si vin are durata de o ora si 41 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Blue Steel / Crime in numele iubirii (1990) – 25 februarie, ora 22:40. Megan (Jamie Lee Curtis) este politista si inca de la primul ei caz intampina probleme. Megan asista la un jaf iar ea il impusca pe hot, insa pistolul hotului dispare de la locul jafului si astfel nu poate dovedi ca l-a inpuscat in legitima aparare. Pistolul hotului este sustras de Eugen Hunt (Ron Silver), cel care va face o obsesie pentru Megan. Eugen va ucide oameni la intamplare cu gloante ce au inscriptionate numele politistei pe ele.

Filmul Crime in numele iubirii are durata de o ora si 42 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.