Squid Game: The Challenge – game show Netflix
Platforma de streaming Netflix pregateste o surpriza pentru fanii serialului coreean Squid Game / Jocul Calamarului. Reprezentantii Netflix au comandat producerea unui reality show care va copia aproape in totalitate serialul, singura diferenta este ca participantii nu se vor duela pentru viata lor ci se vor duela pentru premiile oferite de organizatori.

Reality showul se va numi Squid Game: The Challenge. La acest concurs pot participa 456 de concurenti iar marele premiu este de 4,56 milioane de dolari, fiind considerat cel mai mare premiu dat vreodata de producatorii emisiunilor de tip game show. Squid Game: The Challenge va avea 10 episoade iar o parte din probele concursului vor fi inspirate din serial insa vor fi si probe noi si interesante, nevazute in serial.

Unul dintre cei mai mari creatori de continut din SUA a creat neoficial pe Youtube un clip cu aceasta idee, avand la baza atat decorurile din serial cat si o parte din probele vazute in serial cum ar fi Red Light, Green Light. YouTuberul Mr Beast nu a detaliat in videoclipul sau uciderea unui jucator atunci cand este eliminat din joc ci le-a pus tuturor participantilor un dispozitiv care imita tragerea unui glont atunci gand jucatorul este eliminat din joc.

Emisiunea concurs Squid Game: The Challenge va fi filmata in Marea Britanie iar inscrierile la aceasta emisiune au inceput de la jumatatea lunii iunie, la cateva zile dupa ce Netflix a anuntat ca urmeaza un nou sezon al serialului Squid Game. Aceste inscrieri se adresau exclusiv vorbitorilor de limba engleza. Cel mai probabil, game showul va fi disponibil pe Netflix in 2023.

Squid Game: The Challenge – game show Netflix

Serialul asiatic Squid Game a devenit cel mai urmarit serial la doar cateva zile dupa lansarea acestuia pe Netflix in septembrie 2021. Primul sezon al acestui serial a avut 1,65 miliarde de ore de vizionare in primele 28 de zile de la lansare. Dupa cum se stie deja, Squid Game spune povestea unor persoane fara posibilitati financiare care, pentru mirajul castigarii unei sume de bani, se inscriu la un joc care are ca probe jocuri specifice copilariei.

Netflix este una dintre cele mai populare si folosite platforme de streaming din lume si pune la dispozitia abonatilor sai numeroase titluri de filme si seriale originale sau cumparate de la alti producatori de continut.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.