7 Year Stich / Welcome Home Nikki Glaser? – E! Entertainment
Postul de televiziune E! Entertainment va difuza din 22 mai, de la ora 22, una dintre cele mai interesante emisiuni ale sale.

Emisiunea este de tip reality show, se numeste 7 Year Stich si ajuta cuplurile americane care sunt in pragul divortului sa isi revigoreze relatia. Doctorul Terry Dubrow si sotia sa Heather Dubrow, alaturi de o echipa intreaga de specialisti in diverse domenii (nutritie, fitness), vor incerca sa transforme relatia unui cuplu dintr-o relatie banala si monotona intr-o relatie plina de viata, ca la inceput.

Iata modul de desfasurare al emisiunii 7 Year Stich. Doctorul Terry si sotia sa Heather vor sta fata in fata cu un cuplu casatorit aflat in pragul divortului, insa inainte sa faca acest pas, vor sa isi mai dea o sansa. Dupa prima intalnire dintre cei doi prezentatori si cuplul respectiv se face un plan de reconciliere.

Timp de 6 septamani, cuplul va fi despartit iar cei doi vor trece prin transformari fizice si psihice, vor beneficia de consiliere, vor suferi operatii estetice (daca va fi cazul), li se va schimba stilul de viata si vor avea parte de diete. Dupa cele 6 saptamani in care cei doi au stat separati, se vor reintalni si vor decide daca vor continua casatoriti sau se vor desparti.

Un studiu american arata ca 50% din cuplurile care divorteaza o fac in primii 7 ani de casnicie. Oare Terry si sotia sa vor reusi sa salveze cuplurile aflate in impas prin aceasta emisiune?

Terry Dubrow este un doctor estetician destul de cunoscut in SUA, el a scris trei carti de dezvoltare personala care s-au vandut foarte bine.
Heather Dubrow face un podcast de lifestyle realizand interviuri cu diversi terapeuti specializati in terapia de cuplu si alte interviuri interesante.

7 Year Stich / Welcome Home Nikki Glaser? – E! Entertainment

Postul de televiziune E! Entertainment aduce in luna iunie un sitcom destul de interesant despre viata si cariera unui stand-upper din SUA. Sitcomul se numeste Welcome Home Nikki Glaser? si va avea premiera pe 5 iunie, de la ora 22.

Nikki este o artista de stand-up cunoscuta la Hollywood care, pe timpul pandemiei, s-a mutat in casa parintilor ei in St. Louis si a decis sa ramana acolo. De la locuinta parintilor sai, Nikki va incerca sa se reinventeze atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.