Secrete de Playboy / Secretele Orasului – Crime+Investigation
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate in luna aprilie pe postul Crime+Investigation.

Secrete de Playboy – din 6 aprilie, in fiecare miercuri, de la ora 23. Serialul documentar Secrete de Playboy ne introduce intr-o lume sclipitoare, lumea playboy creata de Hugh Hefner. Aceasta lume cerebra in aparenta femeia. Serialul documentar va aduce in fata telespectatorilor o realitate sinistra in care, timp de cateva zeci de ani, s-au petrecut lucruri nestiute de catre public. In aceasta lume complexa au avut loc comportamente nefaste: agresiuni sexuale, consumuri de droguri, prostitutie, sinucideri sau crime.

Serialul Secrete Playboy ne va arata interviuri si imagini de arhiva cu persoane din interior: directori, iepurasi Playboy sau angajati. Vom vedea cum imperiul Playboy a fost o forta puternica ce a manipulat femeile reducandu-le vocile la tacere sau ridicandu-le unele impotriva altora.

Serialul Secrete de Playboy a fost regizat de Alexandra Deana, are 10 episoade si fiecare episod are durata de o ora.

Marea Britanie ucigasa cu Dermot Murnaghan – sezonul 4, din 11 aprilie, in fiecare luni, de la ora 23. Demont Munaghan este printre cei mai renumiti jurnalisti britanici. Serialul documentar Marea Britanie ucigasa ne prezinta cele mai interesante dosare de crima din Marea Britanie. In aceste dosare sunt scrise evenimente infricosatoare. In fiecare episod, Dermont va rememora cate un caz de-al sau sau, supravegheat de el.

Fiecare episod ne va detalia cate un caz de crima si vom vedea imagini si interviuri cu cei apropiati de victimele cazului prezentat, de la membrii familiei victimei pana la ofiteri de politie care s-au ocupat de acel caz.

Secrete de Playboy / Secretele Orasului – Crime+Investigation
Sezonul 4 al seriei Marea Britanie ucigasa are 11 episoade iar fiecare episod are durata de 60 de minute.

Secretele Orasului – din 19 aprilie, in fiecare marti, de la ora 23. Fiecare episod al serialului documentar Secretele Orasului este narat de actorul Mike Colter. In fiecare episod ni se va detalia cate un caz de crima, cum a decurs investigatia crimei dar si modul in care aceasta crima a afectat comunitatea orasului respectiv.

Secretele Orasului ii va plimba pe telespectatori prin Statele Unite ale Americii. Vom vedea imagini si detalii despre crime petrecute in orase ca: Amish, un orasel izolat format dintr-o comunitate de fermieri, Washington DC sau Houston.
Serialul documentar Secretele Orasului are 8 episoade, fiecare episod are durata de 60 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU