Digi (RCS – RDS) a cumparat Akta
Recent, Digi (RCS & RDS) a primit acordul Consiliului Concurentei pentru achizitionarea clientilor Akta, ATTP si DCS, tranzactia urmand sa fie finalizata in cursul lunii august.

Clientii Akta sunt informati privind aceasta tranzactie atat de Akta, cat si de Digi. Digi trimite urmatoarele scrisori de informare catre abonatii Akta:

Stimate client!
Cea mai puternica infrastructura de comunicatii electronice din tara, reteaua Digi, a ajuns la dumneavoastra.
Incepand cu 1 august 2020, Digi | RCS & RDS este noul dumneavoastra furnizor de servicii de comunicatii electronice, in urma unor contracte de operare de retele incheiate cu Akta Telecom S.A. (AKTA) si DIGITAL CABLE SYSTEMS (DCS), prin care infrastructura si serviciile furnizate anterior de AKTA si DCS au fost preluate de catre Digi | RCS & RDS. De asemenea, contractul pe care il aveti incheiat cu AKTA sau DCS, dupa caz, a fost cesionat catre Digi | RCS & RDS, care a preluat intreaga activitate desfasurata de catre furnizorii de servicii de comunicatii electronice mentionati.

In scurt timp, unul din reprezentantii nostri va va vizita pentru a va pune la dispozitie mai multe informatii privind serviciile furnizate de Digi | RCS & RDS, urmand sa beneficiati de oferta Digi | RCS & RDS, la cel mai bun raport calitate/pret. De asemenea, vom parcurge impreuna pasii si formalitatile necesare pentru a va bucura de servicii de cea mai buna calitate.

Doriti mai multe informatii? Contactati-ne telefonic la numarul 0314004600 sau in oricare dintre magazinele Digi / punctele de prezenta RCS & RDS.
Multumim,
Echipa Digi.

Asadar, toti abonatii Akta urmeaza sa fie contactati de agentii de teren Digi pentru prezentarea ofertelor si serviciilor furnizate de catre Digi. In urma acestei tranzactii, clientii Akta vor fi migrati treptat pe infrastructura Digi astfel incat, dupa 3 ani, peste 95% din abonatii Akta vor fi trecuti pe reteaua si oferta Digi, conform unuia dintre angajamentele trimise de Digi catre Consiliul Concurentei.

Digi (RCS – RDS) a cumparat Akta

In urma acestei tranzactii sunt asteptate modificari de grila pentru abonatii Akta (vor fi trecuti pe noua grila de programe) insa, posibil sa existe si modificari ale grilei existente Digi. Vom anunta pe masura ce vor fi efectuate aceste modificari.

Reamintim ca fiecare informatie noua despre tranzactia Digi – Akta a fost anuntata punctual pe media-max.ro

Voi ce parere aveti despre achizitia clientilor Akta de catre Digi? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

126 COMENTARII

 1. Buna seara !
  Sunt clienta akta
  Acum dupa ce akta a fost preluată de digi ,aveti idee daca va apărea postul disney channel
  Fusese scos de la akta,însă digi il avea
  Acum va fi difuzat si la noi ?
  Multumesc

 2. Buna ziua , sunt client Akta . Dupa aceasta tranzactie , urmeaza sa intre in grila de programe si Digi sport , respectiv toate programele afiliate Digi ?

 3. Salut, am si eu o întrebare, la mine in sat era net prin fibra doar de la akta si era destul de scump daca nu aveai alt abonament la ei, gen 50/70 lei. Acum ca digi a cumparat akta
  voi avea posibilitatea sa fac abonament de la digi de net prin fibra? Gen pe siteul digi romania e internet prin fibra la 35 de lei/luna. Sau preturile vor scadea automat?

 4. Am uitat să spun că la ultima intervenție m-i s-a sugerat să schimb televizorul spunandu-mi ca selectorul de programe e stricat !!!!!!!🤔🤔🤔🤔🤔 stricat pe dracu🤬🤬🤬🤬🤬 mergea si merge in continuare. Sper să înlocuiți toate releele si panourile învechite si carpite și să avem semnal non stop.

 5. Sper sa beneficiem de servicii ireproșabile din partea dvs. Akta s-a dovedit un prestator de cablu tv si internet cea mai proastă calitate. Degeaba anunțam defecțiunile tehnice survenite aproape zilnic timp de 3 ani, că nu rezolvau nimic. Deci: am speranța că nu o sa mai fie probleme.

  • Noi nu suntem de la Digi insa serviciile lor sunt mai bune decat serviciile Akta. La inceput e posibil sa aiba ceva dificultati pana trec toti abonatii Akta pe infrastructura Digi insa ulterior va fi mai bine, cu siguranta.

   • Ma refer la canalul ID Investigation. M i s a spus ca digi nu are deloc acest canal. Daca era vorba dw un canal de sport anunțau. Dar asa e neinteresant. Eu vreau canalul asta si nu stiu cum sa fac.

    • Nu ave-ti ce face decat sa nu semnati noul contract cu digi cand vor veni agenti lor de teren. Si asa va puteti muta pe dth daca nu ave-ti alt cablist in zona. Va recomand Orange DTH.

     • Nu aveti ce sa faceti, ID HD nu este in grila Digi (cel putin nu momentan) si nu puteti opta pentru programul acesta.
      Daca este foarte important pentru dvs, va recomand sa luati in calcul sa va mutati la alt operator.

     • Daca acel post este in grila digi sau in pachet suplimentar atunci puteti lua acel pachet. Insa digi are putine pachete extra : Max Pachet adica HBO-urile si un pachet adult Film Now posturi 4K Restul posturilor sunt la liber cam 150 de postur la liber.

  • Vlad,
   Cauta pe pagina principala a site-ului (folosind functia de cautare din dreapta – sus) articolul Pret abonamente internet Digi (RCS & RDS), ai acolo toate informatiile despre preturile practicate de Digi pentru internet.

   • Deci daca Fiberlink 300 e 17 lei, asta ar insemna daca ma iau dupa preturile de pe site, ca Fiberlink 1000 m-ar duce 27 de lei, iar cu 30 de lei cablul, 57, si cu 15 lei pachetul maxpack, ar fi 72 de lei toata factura? Ar fi genial :))

    • Preturile de pe site sunt cele din zona urbana. Akta are retea in mare parte in zona rurala.
     Fiberlink 300 este 30 de lei iar Fiberlink Popular este 17 lei.
     Fiberlink 1000 este 45 lei iar Fiberlink Gigabit Popular este 25 lei.
     Daca esti in zona rurala, probabil vei plati 17 (Fiberlink Popular) + 25 (Digital Popular) + 15 (Maxpack).
     Daca esti in zona urbana, sunt preturile de pe site.
     In zona rurala este o super oferta, desi beneficiile sunt aceleasi ca in zona urbana (daca permite reteaua in zona, vei putea avea viteza de maxim 1000 Mbps).

  • Nu sunt transferate datele fara acordul tau, vei fi contactat de Digi pentru a semna un nou contract cu ei. Daca esti de acord sa semnezi contractul atunci vei continua sa beneficiezi de serviciile contractate, daca nu vei fi de acord, nu vor mai functiona.

   • Din pacate sau transferat. Am primit sms si am sunat sa vad ce se intampla… mi-au cerut numele si a gasit absolut tot adresa locatii unde aveam la akta cnp tot…ti se pare normal??? Eu nu mi-am dat accordul!!! Dupa convorbirea cu rcs rds ma aunat robotul digi sa imi dau accordul privind datele personale ceea ce nu am facut.o sa vedem cine va raspunde pentru transferul datelor fara accordul meu

     • M-am interesat intre timp si Akta are acordul tau de a dezvalui datele catre terti in situatia in care sunt cumparati, probabil la un moment dat ti-ai dat acest acord, voluntar sau involuntar.
      Mai multe detalii le poti cere de la relatii cu clientii Digi, ei ar trebui sa te lamureasca, probabil te vor pune in contact cu responsabilul GDPR.

   • De unde stie digi nume prenume adresa telefon cnp ? Auzi o sa ma viziteze o echipa digi!!! De unde stiu ei unde stau?? Prin tranferul datelor… gandeste inainte de a vorbi

    • 1. E prima si ultima data cand iti recomand sa nu insulti alti membri ai site-ului. Nu acceptam astfel de lucruri.
     2. Nu trebuie sa stiu cine esti tu Cip din localitatea x. Trebuie doar sa stiu ca Akta are retea pe strada Y si voi lua toti abonatii la rand sa se aboneze. Peste o luna, cine nu a semnat cu Digi, are serviciile taiate. Intelegi?
     Te cred ca tu esti tipul reclamagiu, nici nu trebuie sa confirmi asta, fa-le sesizari, da-i in judecata daca ai timp si chef si esti pus pe cearta, cine te retine?

  • Ce beneficii aveati? Acum veti avea asa la 21 lei grila analog la 25 lei grila digitala 17 lei internet 300 MGB cel mai mic abonament de net. Mai sunt de 500 si 1000. La 21 de lei daca aveti un tv cu DVBC veti vedea 150 de posturi digitale la liber.

 6. eu cred ca va fi un lucru benefic toti abonatii akta ,avind in vedere seviciile de calitate oferite de Digi .Intrbarea mea este cind se va ajunge si in satele din Mehedinti speta com. Branistea si cit de repede va fi reabilitata structura existenta intrucit aiciin aceasta zona este la PAMINT .

  • Clientii Akta vor fi trecuti pe infrastructura Digi dupa cum urmeaza:
   -dupa primul an in procent de 35%;
   -dupa al doilea an in procent de 65%;
   -dupa al treilea an in procent de 95%;
   Astfel, dupa al 3-lea an, 95% din clientii Akta vor fi pe reteaua Digi.

 7. Nu mi-se pare in regula aceasta tranzactie dintre Digi si Akta,oare se v-a schimba ceva la Digi in colaborarea cu abonatii? sau tot asa de marlani vor fi cu clientii,refuzand sa bage posturi noi in grila,conform cerintelor facute de abonati

  • Bravo lor, firmă serioasă, se respectă si-și respectă abonații prin servicii calitative, prețuri accesibile oricui, mentenanță la punct care se rezolvă in câteva ore de la preluarea sesizării. Am fost abonat la TOȚI operatorii mari din țara asta, n-as reveni la nici unu din ei, de când m-am abobat la DIGI, oricâte oferte „fain” mi-ar face aceia. PUNCT

   • Eu as incerca alti operatori doar de curiozitate insa in zona mea doar Digi are retea. Sunt foarte multumit de Digi, am avut foarte putine avarii si s-au rezolvat in cateva ore, internetul fiind foarte important pentru mine. Insa, de curiozitate as incerca si alti operatori, sa vad cum se descurca.